Обмежений доступ в Раду і відмова депутатів від відряджень – Разумков розпорядився щодо коронавірусу

Обмежений доступ в Раду і відмова депутатів від відряджень – Разумков розпорядився щодо коронавірусу

14.03.20 09:29 0 481
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков доручив керівнику апарату парламенту вжити необхідних профілактичних та інших заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострих респіраторних хвороб у адміністративних будівлях Верховної Ради, а також порадив депутатам відмовитися від відряджень.

«У зв'язку із ситуацією, що склалася у світі, у тому числі в країнах ЄС, внаслідок поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусом, з метою запобігання виникненню та поширенню масових інфекційних захворювань, забезпечення сталої роботи Верховної Ради України та її органів на підставі статті 88 Конституції України, пунктів 7 і 8 статті 78 Регламенту Верховної Ради України, народним депутатам України, працівникам Апарату Верховної Ради України наполегливо рекомендую скасувати або відтермінувати службові відрядження за межі України до зміни епідемічної ситуації у світі», – йдеться у розпорядженні спікера парламенту.

Крім того, із рішення випливає, що до 3 квітня обмежено допуск у будівлі Верховної Ради усіх, крім депутатів, їхніх помічників та працівників апарату.

«Тимчасово, до 3 квітня 2020 року, обмежити допуск до адміністративних будинків, споруд і службових приміщень Верховної Ради України усіх осіб, крім народних депутатів України, працівників Апарату Верховної Ради України, помічників-консультантів народних депутатів України, які працюють за строковим договором на постійній основі», – вказано у рішенні.

У тексті рішення йдеться, що контроль за його виконанням Разумков залишає за собою. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: МЗС радить українцям поки взагалі не їздити за кордон

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ