МЗС радить українцям поки взагалі не їздити за кордон

МЗС радить українцям поки взагалі не їздити за кордон

14.03.20 09:39 0 454
Через оголошену пандемію коронавірусу у світі Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує українським громадянам утриматися від будь-яких поїздок за межі України, повідомляє пресслужба зовнішньополітичного відомства.

«Це стосується, насамперед, КНР, Республіки Корея, Японії, а також традиційних, популярних серед українців туристичних напрямків, зокрема Італійської Республіки, Королівства Іспанія, Французької Республіки, Грецької Республіки, ФРН, Арабської Республіки Єгипет, Об'єднаних Арабських Еміратів, Турецької Республіки, Королівства Таїланд, Держави Ізраїль тощо. Просимо врахувати, що, станом на низка країн на національному рівні запровадила комплекс жорстких обмежувальних (карантинних) заходів, спрямованих на локалізацію вірусу», – йдеться в повідомленні МЗС.

Дипломати зазначили, що тим українцям за кордоном, де зареєстровані випадки інфікування громадян через коронавірус, необхідно проявляти підвищену увагу та обережність, дотримуватися та виконувати вимоги місцевих органів влади і повідомити про своє місце перебування та контактні дані до найближчої дипломатичної установи України. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ЄС про заборону на поїздки з Європи в США: «треба уникнути перебоїв в економіці»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У освітніх закладах ...
Наступна новина: Кількість померлих від ...

КОМЕНТАРІ