Особливості поєднання футболки поло з іншими речами

Особливості поєднання футболки поло з іншими речами

14.03.20 00:02 0 2126

Чоловічий гардероб має чимало цікавих моделей сорочок і футболок на будь-який випадок життя. Одним із самих цікавих і неоднозначних прикладів таких моделей є футболка поло. Її поєднання з іншими речами викликає багато питань, на які ми постараємося відповісти в даній статті. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://berrytex.com.ua/, в якому безпосередньо можна купити поло в Україні.

Футболка поло: що потрібно знати?

Поло — це поєднання двох окремих видів одягу: футболки та сорочки. Від футболки поло перейняло функцію надягання речі через голову, а також матеріал. Спільними рисами між поло і сорочкою є наявність коміра, і, в окремих випадках, присутність ґудзиків. Завдяки такому поєднанню поло є більш універсальною річчю, ніж інші предмети чоловічого гардероба. Дану річ можна носити як з штанами на будь-які офіційні заходи, так і з джинсами та шортами, роблячи їх більш повсякденними.

Багато модних особистостей вважають поло обов'язковим елементом базового гардероба будь-якого чоловіка. Не обов'язково мати у своєму арсеналі велику кількість подібних речей, достатньо лише декількох моделей — більш яскравої, святкової та повсякденної.

З чим носити поло?

Все ж головним питанням, що стосуються футболки поло, є її поєднання з іншими видами одягу як в повсякденному, так і в інших сферах життя. Найкращими прикладами поєднання поло з іншим одягом є:

  • Джинси й поло. Джинси — одяг, який підходить практично під будь-який верх, незалежно від випадку. Ви можете носити джинси як з футболками, сорочками, худі, толстовками, так і з поло. Найчастіше, поло НЕ заправляють в джинси, але не існує ніяких заборон у зворотному випадку.
  • Шорти та поло. Поло в поєднанні з шортами давно вважається класичним варіантом літнього одягу. Так само як і футболки, вони відмінно поєднуються з шортами. Однак існують деякі нюанси. Шорти краще вибирати класичні, довжиною до коліна або трохи вище, короткі варіанти в цьому випадку будуть виглядати недоречно. Також слід звернути увагу на колір поло, краще зупинитися на однотонному варіанті, він буде виглядати більш стримано та стильно.
  • Штани й поло. Всі штани, за винятком споконвічно класичних, відмінно гармонують з поло. Кращим поєднанням по праву вважаються штани в спортивному стилі та однотонне поло.
  • Поло та костюм. У багатьох випадках, в жарку погоду, чоловіки вибирають футболку поло в якості альтернативи сорочці з коротким рукавом. Однак слід бути обережними в поєднанні двох цих видів одягу. Костюм, як і у випадку з штанами, не повинен бути повністю класичним, інакше футболка поло буде виглядати недоречною. Також слід запам'ятати, що поло не носять з краватками.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ