Пінопластові заготовки: що потрібно знати?

Пінопластові заготовки: що потрібно знати?

15.03.20 11:58 0 3387

Заготовки, які виконані з такого матеріалу, як пінопласт, отримали досить широке поширення в рукоділлі. Нині — вони є базовим елементом, без якого не обходиться створення іграшок. Без фігур з пінопласту не обходиться жодна святкова декорація. Що ж стосується іграшок на ялинку і новорічних вінків, які виготовляються своїми руками, то вони також складаються з подібних заготовок.

Основна перевага виробів з пінопласту — їх гранична легкість. Завдяки цій якості, вдається створити іграшку на Новий рік абсолютно будь-яких параметрів. Пінопластові заготовки для рукоділля використовуються в різних творчих проектах. До речі, придбати їх можна на сайті decorchuk.com.ua, або в магазині за адресою: м. Херсон, Херсонська область, 73000, вул. 49-ї Гвардійської Дивізії, 10А, тел: 066 409 1149.

Різновиди заготовок із пінопласту

Заготовки з даного матеріалу відрізняються один від іншого лише формою. Вони можуть бути:

  • кулястими;
  • серцеподібними;
  • шишкоподібними;
  • яйцеподібними;
  • конусоподібними й т. д.

Одним словом, все залежить від польоту фантазії.

Найбільш популярним виробом є куля з пінопласту. Її застосовують не тільки при створенні новорічних прикрас, але й в процесі виготовлення топіарія. А ось пінопластові конуси стануть прекрасною основою для ялинки.

Спочатку форми з пінопласту не покривають фарбою і спеціальним покриттям. Правда, перед тим, як приступити до їх обробки, з ними необхідно виконати деякі операції. А точніше — потрібна додаткова обробка. Примітно, що для роботи з пінопластом не треба володіти особливими навичками, вміннями. Саме тому працювати з такими заготовками можуть абсолютно всі. Як досвідчені майстри, так і новачки, які тільки починають осягати ази рукоділля. Разом з тим, подібні заготовки відрізняються доступністю.

Сфера застосування

Пінопластові заготовки використовують для оформлення різних свят. Зокрема, дитячих, будь то день народження дитини або ранок в саду. Більш того, та ж куля з пінопласту широко застосовується в дитячій творчості. Особливо діти люблять намисто, яке складаються з пінопластових кульок. Останні нанизуються на нитку і чергуються всілякими намистинками, розписуються фарбами. Вони можуть прикрасити не тільки будь-яке приміщення, але і ялинку чи карнавальний костюм.

Також куля з пінопласту служить ідеальним елементом для декорування дитячої кімнати. Якщо у Вас є багато таких кульок, то з їх допомогою можна створити цілу «сонячну систему» та прикріпити її до стелі. Дитині, безумовно, сподобається. До того ж, якщо раптом куля з пінопласту впаде, то вона не заподіє дітям шкоди.

Крім того, якщо прикрасити пінопластові кулі різними фарбами — вони стануть справжніми розвиваючими іграшками для дитини, адже вона навчиться не тільки рахувати, а й розпізнавати кольори.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Интернет-магазин мебели ...
Наступна новина: 6 советов по выбору ...

КОМЕНТАРІ