Депутати Тернопільської міської ради заслухали звіт правоохоронних органів

Депутати Тернопільської міської ради заслухали звіт правоохоронних органів

16.03.20 09:20 0 1305
На 47-й сесії Тернопільської міської ради депутати заслухали звіт керівництва Тернопільського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області та Управління патрульної поліції в Тернопільській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності за 2019 рік.

Як зазначається у звіті, за попередній рік зменшилося кількість випадків шахрайства, крадіжок майна та хуліганства. Попри те, за результатами роботи з профілактики та попередження дорожньо-транспортних пригод на території міста Тернопіль, відповідно до проведеного аналізу, спостерігається тенденція щодо збільшення кількості ДТП (на 2% більше, аніж за аналогічний період минулого року).

Зазначимо, що з метою поліпшення ефективності виконання поліцією покладених на неї завдань щодо забезпечення публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на території Тернопільської міської територіальної громади розроблено «Програму Безпечне місто на 2019-2020 роки». Тож на 47-ій сесії Тернопільської міської ради були внесені зміни у цю програму, зокрема передбачено додаткове фінансування потреб правоохоронних органів у випадку поширення інфекцій COVID – 19.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії затримали 50 ...

КОМЕНТАРІ