За добу на фронті один український військовий зазнав поранення через обстріли – штаб

За добу на фронті один український військовий зазнав поранення через обстріли – штаб

16.03.20 08:00 0 543
Бойовики російських гібридних сил загалом сім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі протягом доби 13 березня, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил. При цьому внаслідок обстрілів один військовослужбовець ООС зазнав поранення.

В районі діяльності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксували чотири обстріли: поблизу Лебединського, Славного та Новомихайлівки. За даними штабу, бойовики вели вогонь, зокрема, з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив два обстріли, а саме: неподалік Оріхового – з 82-міліметрового міномета – вісім мін; поруч з Кримським – з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї. Окрім цього, противник здійснив обстріл з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї ділянки розведення № 3 Богданівка-Петрівське. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись режиму тиші», – мовиться в зведенні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ