Як вибрати чоловічі туфлі?

Як вибрати чоловічі туфлі?

16.03.20 15:56 0 3062

Наявність різноманітних моделей взуття в гардеробі це не тільки жіноча прерогатива, мати пару хороших туфель у своєму арсеналі зобов'язаний кожен чоловік. Чоловічі туфлі вважаються найбільш затребуваною взуттям для чоловіків, але не кожен представник сильної половини суспільства знає, як правильно підібрати ідеальну пару взуття. Саме тому, далі ми розглянемо як це правильно робити. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину tomfrie.com/muzhskaja-obuv/tufli.html, в якому безпосередньо можна придбати якісні чоловічі туфлі в Україні.

Вибираємо чоловічі туфлі правильно

Як не дивно це прозвучить, у світі чоловічого взуття існують не тільки класичні туфлі, з лаку та шкіри, модникам пропонують вибрати броги, лофери, сліпони, оксфорди, дербі і навіть еспадрильї, так-так, виявляється і чоловік іноді стають перед вибором, який досить складно зробити.

Вибирати туфлі в першу чергу слід під стиль одягу, і не варто обмежуватися однією парою:

  • Так, класичні туфлі, серед яких виділяють строгі оксфорди, для яких характерним вважається ідеально гладка поверхня і закрита шнурівка, а також дербі, які мають більш вільний вид, бо можлива наявність перфорації, а також шнурівка відкритої форми стануть незамінним елементом гардеробу. Це ідеальний варіант для представників чоловічої статі, які віддають перевагу класичному стилю, коли в гардеробі переважають костюми.
  • Туфлі без шнурівки, монки, лофери, сліпер, вважаються найкращим варіантом взуття для любителів шлюбів вільного крою, а також звужених джинсів.
  • Літом для чоловічого гардероба варто підібрати взуття "на кожен день". Прекрасним вибором тут стануть зручні та стильні туфлі-мокасини (під них навіть нема потреби одягати носок). Літні туфлі будуть актуальні не тільки в носінні з блоками та джинсами, а й у поєднанні з портами або бриджами.

Секрети вибору чоловічих туфлів

Чоловічі туфлі слід підбирати не керуючись "смаком", адже неправильно підібране взуття може безповоротно зіпсувати образ. Щоб виглядати стильно і з "голочки" дотримуйтесь таких порад:

  1. Вибирайте туфлі в тон до боків, якщо туфлі будуть світлішими, Ви будете виглядати безглуздо.
  2. Туфлі та ремінь повинні бути виготовлені з одного матеріалу.
  3. Під джинси не варто одягати класичні туфлі, варто підібрати більш невимушене взуття, таке як мокасини.
  4. У гардеробі повинні бути чорні туфлі, які вважаються універсальними та підходять практично до всіх костюмів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Психологія сімейних ...
Наступна новина: Как правильно выбрать ...

КОМЕНТАРІ