У Львові та області запроваджують суворий карантин через епідемію коронавірусу

У Львові та області запроваджують суворий карантин через епідемію коронавірусу

17.03.20 13:04 0 571
Львівська обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила низку рекомендацій для запобіганням поширенню коронавірусу на території області. Серед рекомендацій – не їздити без потреби між населеними пунктами, не подорожувати, обмежити збір людей у групах до 10 осіб, а також роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів, окрім аптек, автомобільних заправних станцій і продуктових магазинів, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Також комісія рекомендує обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим.

На для обсервації громадян скеровуватимуть у Львівський обласний протитуберкульозний санаторій, а осіб із коронавірусом – у Львівську обласну інфекцiйну лiкарню Львова, визначені медичні установи, які прийматимуть хворих.

Також зранку міська комісія з надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про закриття всіх закладів торгівлі, окрім аптек, продуктових крамниць і заправок. Однак, як передає кореспондент Радіо Свобода, немає механізмів впливу на виконання цих рішень мерії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Мер Львова анонсував закриття з понеділка усіх закладів торгівлі, крім продуктових і аптек

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роз’яснення від МЗС ...
Наступна новина: До Італії з Києва ...

КОМЕНТАРІ