Штаб ООС повідомив про додаткові обмеження на всіх КПВВ на лінії розмежування

Штаб ООС повідомив про додаткові обмеження на всіх КПВВ на лінії розмежування

17.03.20 14:09 0 449
У штабі Операції об'єднаних сил повідомили, що для запобігання поширенню коронавірусу з 00:00 16 березня року до 3 квітня вводяться додаткові тимчасові обмеження на перетин лінії розмежування на всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) з тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

«З вказаного часу буде припинено пропуск з тимчасово окупованих територій осіб, які не мають постійної реєстрації місця проживання на підконтрольній Уряду України території, а також іноземців та осіб без громадянства, які не мають постійної реєстрації місця проживання на підконтрольній уряду України території. При цьому, пропуск вказаної категорії осіб у зворотному напрямку здійснюватиметься без обмежень. Водночас, припиняється пропуск осіб з постійною реєстрацією місця проживання на підконтрольній уряду України території, в тому числі іноземців та осіб без громадянства, які мають постійну реєстрацію місця проживання на підконтрольній уряду України території через лінію розмежування на тимчасово окуповані території. В зворотному напрямку пропуск даних осіб відбуватиметься без обмежень», – повідомили у штабі ООС.

Військові попросили врахувати інформацію під час планування поїздок.

Раніше повідомлялося, що з 16 березня на два тижні закривається єдиний контрольний пункт в'їзду-виїзду в Луганській області – «Станиця Луганська». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Очільник МОЗ звернувся до українців через коронавірус

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ