Спецрейсом з Італії до України прибудуть 125 людей – Кулеба

Спецрейсом з Італії до України прибудуть 125 людей – Кулеба

17.03.20 16:13 0 920
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що спецрейсом літака компанії SkyUp Airlines з Італії до України в неділю, 15 березня прибудуть 125 осіб.

Як повідомив він на брифінгу, йдеться про пасажирів двох автобусів, які застрягли на кордоні Італії зі Словенією.

Кулеба уточнив, що, крім 98 пасажирів автобусів, є ще 27 осіб, які через повідомлення консулам виявили бажання повернутися в Україну.

«Коли ми вперше оголосили, що є такий борт і резерв і ми можемо взяти додатково людей, багато людей зголосилися, але коли почали обдзвонювати і казати: ось борт і треба вилітати в конкретній годині, люди з різних причин відмовлялися, і, власне ті, хто підтвердив свою згоду на виліт і змогли вчасно дістатися аеропорту, вони сядуть на борт», – сказав Кулеба.

Крім того, за словами очільника МЗС, на борту літака є 4 особи з дозволами на проживання в Україні і двоє з паспортами інших держав, іноземців немає.

У свою чергу, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що борт у аеропорту «Бориспіль» очікують орієнтовно о 22:30-23:00. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Очільник МОЗ звернувся до українців через коронавірус

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ