Заборона на роботу кафе і ресторанів в Одесі є рекомендаційною – заступник мера

Заборона на роботу кафе і ресторанів в Одесі є рекомендаційною – заступник мера

17.03.20 13:20 0 714
Заборона на роботу для одеських торговельних центрів, розважальних закладів, кафе, ресторанів та інших місць можливого масового скупчення громадян поки що має рекомендаційний характер, заявив в коментарі Радіо Свобода заступник одеського міського голови Павло Вугельман.

За його словами, остаточне рішення ухвалюватиме міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка має зібратися.

«В рамках міського плану заходів ми створили чотири районні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТБНС) та створили моніторингові групи у складі підрозділів одеської міської ради та органів державної влади. Після сьогоднішнього засідання комісії з питань ТБНС і їхнього рішення моніторингові групи будуть моніторити різні заклади», – заявив Вугельман.

15 березня вночі одеський міський голова підписав розпорядження про призупинення роботи усіх громадських закладів незалежно від форми власності – кафе, ресторанів, ТРЦ. В тексті йшлося про заборону та відповідальність власників підприємств, але наступного дня і він, і його заступник заявили про рекомендаційний характер документа. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Очільник МОЗ звернувся до українців через коронавірус

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні лабораторно ...
Наступна новина: У Росії силовики затримали ...

КОМЕНТАРІ