Росія й Туреччина вперше здійснили спільний патруль у Сирії

Росія й Туреччина вперше здійснили спільний патруль у Сирії

17.03.20 14:12 0 465
Росія й Туреччина вперше здійснили спільний патруль у Сирії. Втім, маршрут скоротили через воєнну активність, повідомило Міністерство оборони Росії.

У відомстві розповіли, що Туреччині дадуть додатковий час на «ухвалення заходів, спрямованих на ліквідацію терористичних груп та забезпечення безпеки військ, які беруть участь у спільному патрулювання вздовж траси M4» у провінції Ідліб. Шосе сполучає міста Аль-Хасеке та Алеппо.

Міністерство оборони Туреччини оприлюднило фото російських і турецьких автомобілів, які їдуть вздовж дороги. За словами турецьких військових, обидві сторони «вжили необхідних заходів з метою запобігання провокаціям та шкоді цивільному населенню в регіоні».

5 березня Росія й Туреччина домовилися про режим припинення вогню в сирійській провінції Ідліб, де відбувся спалах бойових дій. Втім, часто з'являються повідомлення про порушення перемир'я.

Конфлікт у Сирії почався в березні 2011 року, коли сирійська влада розігнала антиурядові акції протесту. За час війни загинули понад 370 тисяч людей, мільйони вимушені були покинути свої домівки.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Штаб ООС повідомив про ...
Наступна новина: У Тернополі тривають роботи ...

КОМЕНТАРІ