Аксесуари,які зроблять ваш будь-якого чоловіка стильним

Аксесуари,які зроблять ваш будь-якого чоловіка стильним

17.03.20 15:05 0 1919

Модні блогери знають, як виглядати на мільйон. Запорука їхнього успіху: брутальні прикраси, ефектний наручний годинник і модні окуляри. Далі, ми розглянемо ряд аксесуарів, які зроблять образ будь-якого чоловіка надзвичайно ефектним. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://creative-style.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати модні чоловічі аксесуари та одяг.

7 мега стильних чоловічих аксесуарів:

  1. Шарф. Він зовсім не обов'язково повинен бути класичним, і підходити під суворе пальто. В тренді яскраві трикотажні моделі з написами, цифрами, що зовні нагадують шарф вболівальника. Причому носити такий красномовний шарф можна і з пуховиком, і з дублянкою, і з двобортним пальто. Не менш актуальним є шарф-хомут, який також легко комбінується з більшістю видів чоловічого верхнього одягу.
  2. Наручний годинник. Це деталь, яка відразу помітна оточуючим. Залежно від стилістики необхідно підбирати правильну модель годинника: для повсякденного аутфіта підійде годинник на текстильному, шкіряному або сталевому ремінці, а строгий офісний дрес-код передбачає класичні моделі.
  3. Підвіска-жетон та чоловіче намисто. Прикраса у вигляді підвіски або ланцюга доповнить образ впевненого в собі чоловіка, який розбирається в актуальних трендах. Знову стали популярними прикраси в стилістиці мілітарі: армійські жетони присутні у свіжих колекціях Marc Jacobs, Emporio Armani, Diesel. Цей вид чоловічої біжутерії ідеально вписується в розслаблений, повсякденний образ. Кольє пожвавить лаконічну денімовую сорочку, базову футболку, лонгслів. Особливо гармонійно воно виглядає в ансамблі з потертими або рваними джинсами, кедами.
  4. Кільце. Багато чоловіків уникають кілець, оскільки вважають їх суто жіночими прикрасами. А дарма, адже персні та кільця носили аристократи, монархи, музиканти та художники. Зараз тенденція носити чоловічі кільця стрімко повертається. Стилісти рекомендують носити не більше двох кілець одночасно (якщо, звичайно, немає завдання скопіювати образ реп-виконавця). Масивне кільце гармонійно впишеться в повсякденний образ з ноткою бунтарства, для якого також знадобляться шкіряна куртка-косуха, худі та кросівки.
  5. Браслети. Стильні чоловічі браслети створюються з благородних металів, шкіри, сталі та натуральних каменів. Носити їх можна по одному або відразу кілька (але не більше трьох одночасно). Стильний тандем — браслет + годинник (браслет підбирається в тон ремінця наручного годинника), він допустимий для business-casual дрес-коду. Не варто міксувати в одному образі моделі браслетів із золота та срібла, потрібно, щоб браслети були однотонними. Модний варіант на літо — браслети Шамбала (з кольорових каменів-намистин), які добре виглядають з футболкою, шортами, джинсами, еспадрильями.
  6. Бандана. Ще один гарячий тренд весни-літа цього сезону — бавовняна бандана. Її слід зав'язувати на манір шийної хустки — вийде стильний, брутальний аксесуар, що не відноситься безпосередньо до байкерської естетики. Носити бандану можна не тільки влітку з футболкою, а й навесні з тонким пуловером, сорочкою, штанами та шкіряними кедами. Образ можна доповнити сонцезахисними окулярами-авіаторами.
  7. Шийна хустка. Чоловіча шийна хустка обов'язково повинна бути присутньою в колекції аксесуарів справжнього джентльмена. Цей аксесуар додасть нотку елегантності навіть в строгий образ. Перевагу краще віддати хустці з натурального шовку, який на світлі переливається по-справжньому розкішно.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ