Українців із Польщі доставлятимуть спеціальними автобусами 

Українців із Польщі доставлятимуть спеціальними автобусами 

18.03.20 12:06 0 686
З півночі 17 березня українці з Польщі можуть дістатись на батьківщину лише власними автомобілями або ж до когось підсісти через припинення від регулярних пасажирських перевезень. Крім того, будуть виділені додаткові автобуси для пунктів пропуску на кордоні, які вивозитимуть українців.

«Україна організує автобуси чи буси, щоб доставити громадян в Україну», – повідомила Радіо Свобода речниця Мостиського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Цю інформацію у фейсбуці підтвердив і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Завдяки домовленостям наших прикордонників (подяка Сергію Дейнеко та його колегам) з польськими наші автобуси заїжджають в Польщу, збирають наших людей і перевозять їх на територію України. Консули допомагають, в окремих випадках працюють прямо на кордоні», – повідомив Кулеба.

У Львівській області працюють два пункти пропуску з шести – у Краковці (з польського боку Корчова) і Рава-Руській (Гребенне). Тут пропускають вантажний транспорт і легковий транспорт. Україна не встановлювала обмежень на виїзд у Польщу.

Польська сторона тимчасово заборонила з 15 березня в'їзд для іноземних громадян, пропускають лише українців із картою поляка, офіційним дозволом на роботу або ж документами про постійне перебування. Тим часом Україна обмежила в'їзд іноземним громадянами. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна почала вивозити людей з Єгипту – Кулеба

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: COVID-19: Молдова ...

КОМЕНТАРІ