Mitsubishi Lancer X: слабкі сторони

Mitsubishi Lancer X: слабкі сторони

18.03.20 14:15 0 2244

Mitsubishi Lancer 10-го покоління полюбився покупцям за свій динамічний зовнішній вигляд, якісну збірку та відносно не високу ціну. Репутація моделі теж має величезне значення — попередник, Лансер 9-го покоління завоював наш ринок і навіть став найбільш популярною машиною 2010 року серед крадіїв авто. Існує велика кількість спеціалізірованих автосервісів, дилерських центрів і інтернет-магазинів запчастин для Міцубісі Лансер Х, наприклад, http://911auto.com.ua/model/mitsubishi_lancer_x. Як результат, у вас не буде проблем при обслуговуванні та ремонті даного авто.

Mitsubishi Lancer X випускався з кузовами седан і хетчбек, двигунами на вибір 1,5 л потужністю 109 кінських сил, 1,8 л потужністю 143 коні та 2,0 л зі 150 кіньми під капотом. У 2010 році був доданий агрегат потужністю 117 коней і об'ємом 1,6 л. Але в тому ж 2010 році з лінійки силових агрегатів був прибраний двигун об'ємом 2,0 літра.

Основні мінуси Mitsubishi Lancer X:

  • Слабке лакофарбове покриття, яке легко дряпається.
  • Погана шумоізоляція.
  • При їзді по ґрунтовій дорозі докучають шуми в арках коліс.
  • Керованість автомобіля, в порівнянні з попередньою моделлю 9-го покоління стала менш інформативною, ватяною. Адже 9 модель Лансер прославилася своїми відмінними ходовими якостями, завдяки яким на цьому авто здобували перемоги багато ралістів.
  • Підвищена загроза викрадення (втім, цей мінус стосується всіх іномарок масового випуску).
  • Якість обробки салону залишає бажати кращого — пластик твердий і скрипучий.
  • Двигуни 1,5 і 1,6 л мають явно недостатньо потужності для важкого автомобіля, на якому переважно їздять молоді люди, що люблять динамічну їзду. Це призводить до того, що такі двигуни часто розкручують до відсічення, вичавлюючи потужність. Все це негативно позначається на ресурсі двигуна. Двигуни 1,8 і 2,0 в цьому плані більш надійні.
  • Варіаторна трансмісія вимоглива до своєчасного обслуговування. Рекомендований інтервал 60,000 км для заміни масла в варіаторі.

Висновки

В цілому, це добротний автомобіль з агресивним зовнішнім виглядом, хорошою ергономікою та середнім ресурсом вузлів й агрегатів. Японські автомобілі вже не ті, що були 15-20 років тому. Тому Міцубісі Лансер 10 - це самий звичайний, усереднений автомобіль з яскравим зовнішнім виглядом і звичайною начинкою. Якщо Ви плануєте придбати цей автомобіль на вторинному ринку, тоді звертайте увагу на перелічені вище мінуси, щоб у підсумку не бути розчарованим.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Керівництво Євросоюзу ...
Наступна новина: У Тернополі буде звільнено ...

КОМЕНТАРІ