У ДПСУ розповіли,скількох українців без транспорту забрали в Україну на кордоні

У ДПСУ розповіли,скількох українців без транспорту забрали в Україну на кордоні

19.03.20 09:08 0 716
Майже 4,5 тисячі українців, які опинилися на кордоні без транспортних засобів, за добу доправили в Україну, повідомляє Державна прикордонна служба на своєму сайті.

«Прикордонне відомство налагодило роботу з органами місцевої влади України щодо залучення їхніх транспортних засобів для перевезення. Так, упродовж доби (з 17 по 18 березня) у Волинській, Львівській та Закарпатських областях прикордонники забезпечили доставку в Україну майже 4,5 тисяч наших співвітчизників. Переміщення громадян здійснювалося через пункти пропуску: «Ягодин-авто» (Волинська обл.), «Рава-Руська» та «Краківець» (Львівська обл.), «Ужгород», «Тиса», «Вилок» (Закарпатська обл.) Загалом з 00.00 16 березня забезпечено повернення додому майже 7,2 тисяч наших співвітчизників», – йдеться в повідомленні.

За даними ДПСУ, робота із вивезення українських громадян з кордону не припинятиметься.

«Прикордонники в межах наданих повноважень робитимуть все можливе, аби забезпечити повернення наших громадян додому і у будь-який час доби готові здійснювати їх оформлення на державному кордоні», – запевнили у відомстві. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Українців із Польщі доставлятимуть спеціальними автобусами 

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через загрозу поширення ...
Наступна новина: В Обухівській районній ...

КОМЕНТАРІ