Чи законні букмекерські контори в Росії?

Чи законні букмекерські контори в Росії?

19.03.20 22:24 0 2256

Перед тим, як почати грати в букмекерських конторах, потрібно задатися такими питаннями: "Чи законні букмекерські контори в Росії? Як відрізнити легального букмекера від нелегального? Що взагалі таке букмекерські контори?". На всі ці питання ми спробуємо відповісти далі.

Що таке букмекерська контора?

Букмекерська контора (БК) - це організація азартного типу, де гравці роблять ставки на різні спортивні події. Такі контори не можна плутати з казино, оскільки в БК гравець сам бачить, як проходить спортивна подія, що сильно відрізняється від кульки в рулетці.

Нині букмекерські контори можуть приймати ставки на інші події, які не пов'язані зі спортом. Наприклад, хто стане наступним президентом країни перед виборами або ж, хто виграє Оскар в цьому році.

Коефіцієнти в букмекерських конторах, формують професійні букмекери, вони намагаються враховувати всі важливі чинники, щоб максимально точно розрахувати шанси команд або гравців.

Перші букмекери з'явилися в ХІХ столітті в Англії, це були так звані сперечальники, які приймали ставки на різні спортивні події, в основному це були скачки або півнячі бої. Англія досі є лідером за кількістю букмекерських контор.

Юридичний статус БК в Росії

Якщо говорити про юридичний статус букмекерських контор, він регулюється спеціальними законами. Букмекерські контори вважаються спеціальними установами, які проводять свою підприємницьку діяльність у сфері азартних ігор. Роскомнадзор намагається максимально обмежити доступ до списку букмекерів, які заборонені в Росії. Залежно від прийнятих законів і поправок до них, юридичний статус букмекерських контор може змінюватися.

Легальний і нелегальний букмекер, в чому різниця?

Різниця між легальним і нелегальним букмекером максимально проста, легальні букмекери мають право здійснювати свою діяльність на території певної держави, а нелегальні ні. Якщо букмекер нелегально приймає ставки на території якоїсь держави, тоді можна поставити під сумнів, законність діяльність такої контори в принципі.

Чи легальні букмекерські контори в Росії?

Так, легальні. У Росії дійсно можна робити ставки в букмекерських конторах, але тільки в тих, які мають відповідні дозволи. Дуже корисно знати які букмекерські контори дозволені в Росії, ось одні з найпопулярніших:

  • Betcity.com;
  • 1Хставка;
  • Ліга ставок;
  • Фонбет;
  • Winline;
  • BibgoBoom;
  • Leon;
  • Париматч і інші.

Якщо гравець вибирає заборонені букмекерські контори в Росії, його права ніхто не зможе захистити.

Як зрозуміти легальний букмекер чи ні?

Для всіх гравців, дуже важливо знати, що таке букмекерська контора чи законно це в Росії. Для цього є кілька простих ознак:

  1. Легальні букмекерські контори мають ліцензію ФНС, про що повинно бути зазначено на сайті.
  2. Легальний букмекер має постійну адресу сайту, як правило, в зоні .RU.
  3. Щоб почати грати в легальній букмекерській конторі, потрібна не тільки реєстрація, але й ідентифікація особи, потрібно надати свої паспортні дані. Це робиться в одному з клубів БК або по відеодзвінку чи у відділеннях "Евросети".
  4. Легальна БК повинна платити 13 % податку з виграшу. Це можна вважати оплатою гравця за безпеку фінансових операцій, тобто він може бути впевнений в тому, що отримає свій виграш.

Висновки

Легальна букмекерська контора, це в першу чергу безпеку гравця, тому не варто ганятися за високими коефіцієнтами та виграшами без податків, тоді гравець ризикує бути обманутим. Перед тим як вибрати контору, гравець обов'язково повинен подивитися які БК дозволені в Росії.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Який принтер для офісу ...
Наступна новина: Чем занимается риэлтор?

КОМЕНТАРІ