Щербань Ігор відгуки

Щербань Ігор відгуки

20.03.20 00:08 0 4909

Перш ніж приймати будь-рішення, слід зважити всі «за» і «проти». Особливо якщо це стосується такого важливого питання, як поїздка в таку далеку і привабливу країну, як США. Далі, ми розглянемо всі плюси та мінуси програми "Work and Travel USA", яка здатна перевернути життя багатьох студентів. Ну а розповість нам про це співробітник компанії FLeaders, яка безпосередньо займається відправкою студентів на стажування за кордон. До речі, на сайті www.myworktravel.com ви можете прочитати відгуки про компанію FLeaders, від задоволених клієнтів.

"Work and Travel USA": що це таке?

"Work and Travel USA" - це програма, яка доступна тільки для студентів. І якщо зараз ви упустите цей момент, то іншої можливості більше не буде. Для деяких поїздка здасться складною, адже ти потрапляєш в нове середовище, де інша мова, інші люди, принципи, закони та немає поруч мами з татом. Але для більшості програма "Work and Travel USA" стане незабутньою пригодою, протягом якої вони зможуть проявити та краще зрозуміти себе, а також непогано заробити. Ця поїздка змінює світогляд. Як результат, студенти після повернення з Америки:

  1. стають більш відкритими;
  2. мислять глобально;
  3. будують плани на подальше навчання в коледжі або університеті США;
  4. мають на меті отримання роботи в американській компанії або участь у волонтерських програмах в Штатах.

Основні переваги "Ворк енд Тревел"

Якщо ви хочете розширити свої кордони, побачити світ і зрозуміти, чим хочете займатися в майбутньому, однозначно — їдьте в Америку по "Ворк енд Тревел". Це буде незабутній та цінний досвід, дивовижний час на іншому континенті, який ви запам'ятаєте на все життя:

  • Ви відчуєте себе справжнім американцем / американкою, пізнаєте всі нюанси життя в цій країні, поринете в культуру, побут і навіть заговорите з американським акцентом.
  • У вас з'являться друзі з різних куточків світу, включаючи США, і ви зможете їздити до них в гості, будучи у відпустці або на канікулах.
  • На зароблені гроші ви нарешті зможеш купити собі все, на чому постійно економили, і повернетеся додому з валізою подарунків для себе, родичів і друзів.
  • Якщо ж шопінг вас мало цікавить (хоча в Америці це практично виключено), то зарплата в доларах може стати хорошим стартовим капіталом для відкриття власного бізнесу.
  • Розвиватися в професійному плані у своїй країні або за кордоном набагато простіше, якщо у вашому резюме з'явиться досвід роботи в американській компанії.
  • А з американською візою в паспорті набагато легше отримати наступні візи.

Ваша поїздка безперечно варта всіх зусиль та грошей, враховуючи той факт, що ціна "Work and Travel USA" є цілком прийнятною для людей із середнім достатком.

Основні недоліки "Ворк енд Тревел"

Однак є мінуси, які можуть перетворити вашу поїздку в справжнє випробування:

  • Якщо ви взяли неперевірений Джоб-оффер (контракт на роботу в США), то після приїзду може виявитися, що вас не чекає роботодавець. Вихід — не купувати Джоб-оффер у сумнівних компаній, а шукати роботу за допомогою компанії FLeaders або за рекомендацією друзів, які вже їздили по програмі.
  • Окрім того, якщо ви закомплексована та закрита людина, яка уникає спілкування з людьми, то вам буде складно адаптуватися до нового оточення. Американці — дуже енергійний, веселий та компанійський народ.
  • Також в Штатах не люблять ледарів. Американці — працьовита нація і завжди відповідально ставляться до своїх обов'язків.

Висновки

Роздумувати можна нескінченно, але такий шанс буде безповоротно упущений вже через кілька років. Саме тому звертайтесь у компанію FLeaders, і вона подбає про те, щоб ваші студентські роки запам'яталися вам неймовірними пригодами в Америці!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чем занимается риэлтор?
Наступна новина: Переваги гри Champions ...

КОМЕНТАРІ