Work and Travel USA: що це таке?

Work and Travel USA: що це таке?

20.03.20 23:25 0 1602

Work and Travel USA - це програма переважно для студентів і не тільки, у яких є бажання влітку заробити. Дана програма актуальна для активних і цілеспрямованих молодих людей. Скористатися її перевагами може абсолютно будь-який охочий, який володіє англійською на рівні розмовної мови. Суть полягає в тому, що ви, як учасник Ворк Енд Тревел США, маєте можливість пожити в Америці, заробити гроші та приїхати назад в Україну. Робота найрізноманітніша, і в більшості випадків цікава. Що найприємніше — це проживання вам забезпечується за умовами work and travel, а роботу ви маєте можливість вибрати собі самі. Що приємно — вас, як клієнта, позбавляють від бюрократичної тяганини, цим самим заощадивши вам чималу кількість часу. Детальніше читайте на сайті https://myworktravel.com/work-and-travel-usa.html.

Але є і зворотна сторона, про яку теж слід сказати. Проживання та харчування ви оплачуєте за свій особистий рахунок, так що краще з собою взяти певну суму грошей, для непередбачених обставин (раптом до першої зарплати у вашого друга буде день народження!). Словом ваш друг / подруга, цілком спокійно може за цією програмою поїхати та бути поруч з вами всі 3 місяці. За програмою work and travel, можна поїхати в Америку цілою компанією і досить яскраво та незабутньо провести там 3 місяці, які пролетять як одна мить. Проживаючи з друзями в пентхаусі можна і гроші за житло заощадити, платять же всі, так і не забути рідну мову.

Як не дивно, розмовляють в США всі англійською мовою. Буквально через 2 тижні ви вже спокійно, не замислюючись, чи не проробляючи в голові операцій з перекладу — починаєте навіть мислити англійською. Саме цей аспект і привертає абсолютну більшість людей. У сучасному світі стало недоторканною аксіомою вільне володіння англійською. А де ж ще вчиться англійської, як не в Америці? І вам ці знання обов'язково знадобляться.

Переваги програми Work and Travel USA

Участь в даній програмі дасть учасникам наступні переваги:

  • Досвід роботи в іноземній компанії. Учасники програми Work and Travel USA працюють кілька місяців в американських компаніях, а після повернення додому використовують отриманий досвід для побудови кар'єри.
  • Можливість побачити США. Програма Work and Travel USA надає студентам можливість провести незабутнє літо в США! Ви будете мати рідкісну можливість подорожувати по Америці та відвідати будь-який куточок цієї дивовижної країни. І все це, за набагато менші гроші, ніж коштує туристична путівка.
  • Високий рівень володіння англійською мовою. Як ми вже зазначали, неможливо провести кілька місяців у США і не підтягти свою англійську. Всі студенти, за час участі в програмі Work and Travel USA значно вдосконалюють англійську і використовують знання цієї мови в подальшій кар'єрі.
  • Можливість непогано заробити. Що Вас чекає в США? Хороша зарплата! Ну, дуже хороша зарплата! Ну, просто відмінна зарплата! Судіть самі, учасники програми Work and Travel USA заробляють від $ 6,5 до 13 за годину роботи!
  • Життєвий досвід. Як показує практика, що пройшли програму Work and Travel USA отримують неоціненний життєвий досвід, який дозволяє їм розкрити свої можливості та навчитися бути сильними та успішними людьми.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому переваги оренди ...
Наступна новина: Черги вантажівок на в’їзд в ...

КОМЕНТАРІ