На Рівненщині судитимуть особу,яка мала намір здійснювати видобуток бурштину-сирцю

На Рівненщині судитимуть особу,яка мала намір здійснювати видобуток бурштину-сирцю

21.03.20 08:53 0 529
Сарненською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 40-річного жителя Володимирецького району за фактом вчинення замаху на незаконний видобуток бурштину-сирцю за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 240-1 КК України.

Встановлено, що чоловік, маючи у своєму користуванні автомобіль марки "УАЗ" та мотопомпу кустарного виробництва, переслідуючи корисливий мотив, мав намір здійснювати видобуток бурштину-серцю на землях запасу сільськогосподарського призначення в урочищі «Мости» поблизу с. Озеро Володимирецького району. Однак, неправомірні дії зловмисника були припинені правоохоронцями, а знаряддя незаконного видобування бурштину та автомобіль вилучено.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні 19.03.2020 прокурором скеровано до Володимирецького районного суду Рівненської області для розгляду по суті.

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину передбачена відповідальність у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: першу померлу від ...
Наступна новина: Перші експрес-тести на ...

КОМЕНТАРІ