До 40 станцій лондонського метро зачиняються через поширення коронавірусу

До 40 станцій лондонського метро зачиняються через поширення коронавірусу

21.03.20 08:24 0 535
До 40 станцій метрополітену Лондона зупинять роботу з 19 березня у рамках протидії поширенню коронавірусу SARS-CoV-2. Таке рішення ухвалила місцева транспортна служба, повідомляють британські ЗМІ.

Окрім того, метро не працюватиме вночі, а кількість автобусів буде скорочено.

Мер міста Садік Кхан припустив, що транспортні послуги міста будуть скорочуватися й надалі – «ймовірно, дуже відчутно». Він закликав жителів столиці утриматися від поїздок.

«Лондонцям варто уникати соціальної взаємодії, окрім абсолютно необхідної. І це означає, що вони мають уникати використання транспортної мережі, окрім випадків граничної потреби», – сказав Кхан.

Загалом лондонське метро налічує 270 станцій.

Читайте також: Князь Монако став першим главою держави, у якого виявили коронавірус?

Напередодні прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон припустив, що влада вдасться до більш жорстких обмежень у столиці, щоб запобігти поширенню захворювання.

Як повідомляє BBC, останні урядові цифри свідчать, що в Лондоні зафіксували 900 випадків захворювання на COVID-19, з них 34 – летальні.

За даними Університету Джона Гопкінса, на території Сполученого Королівства станом на 19 березня на коронавірусну хворобу захворіли 2 644 людини. 67 із них вилікувалися, 104 померли.

За даними Центру системних досліджень при Університеті Джона Гопкінса, у світі станом на 19 березня зареєстрували понад 218 тисяч випадків коронавірусу. Понад 8,8 тисяч людей померли, понад 84 тисячі – одужали.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ