Путін створює в Росії нову «правоконсервативну» партію

Путін створює в Росії нову «правоконсервативну» партію

21.03.20 12:13 0 525
Двоюрідний племінник російського лідера Володимира Путіна, колишній співробітник ФСБ і підприємець Роман Путін збирається створити партію на базі руху «Люди справи», повідомляє «Настоящее время» з посиланням на видання «Коммерсант».

Як заявив Роман Путін, нова партія позиціонуватиметься як «правоконсервативний проєкт» на захист підприємців і виступатиме за зниження податкового навантаження для малого бізнесу, боротьбу з монополіями і торговими мережами, зниження податків, дешеві кредити.

«Ми хотіли б сприяти владі в її позитивних справах, політику президента ми повністю підтримуємо», – розповів підприємець. Основною метою партії він назвав потрапляння до Держдуми.

На питання про те, чи підтримує він обнулення президентських термінів, Роман Путін відповів: «Наша країна має потребу в сильному лідері. Тим більше в ситуації глобальної кризи. Альтернативи Володимиру Путіну немає. Ну не Навальний же?»

Роман Путін є сином Ігоря Путіна, двоюрідного брата президента Росії. Він є директором ТОВ «Путін Консалтинг». До 2015 року фірма мала назву Putin Consulting Ltd і була заснована у Великій Британії. Роман Путін працював в ФСБ, після цього обіймав посаду радника мера Рязані з безпеки і консультував губернаторів з економічних питань.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 482 жителі Тернопільщини ...
Наступна новина: У Тернополі перевірили ...

КОМЕНТАРІ