Стартує конкурсний відбір проєктів Всеукраїнського громадського бюджету в Тернопільській області

Стартує конкурсний відбір проєктів Всеукраїнського громадського бюджету в Тернопільській області

21.03.20 11:36 0 535
Така ініціатива була предметом обговорення на засіданні робочої групи з координації виконання основних заходів щодо ініціювання та подання проєктів ,,Всеукраїнського громадського бюджету? в Тернопільській області і проведення електронного голосування, яке відбулось під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Гайдука.

За словами Ігоря Гайдука, розпорядженням голови обласної державної адміністрації 19 лютого затверджено відповідне положення, яке зареєстровано в органах юстиції та набрало чинності 6 березня. Крім того, на останньому засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, прийнято рішення спрямувати 5,9 млн гривень коштів ДФРР на реалізацію таких проєктів.

Також робоча група обговорила питання щодо пріоритетних цілей, відповідно до яких розроблятимуться та подаватимуться проєкти ,,Всеукраїнського громадського бюджету?, термінів подання таких проєктів та проведення електронного голосування. Відповідні пропозиції напрацьовані робочою групою і надані керівництву обласної державної адміністрації, яке уповноважене на прийняття рішення про оголошення конкурсу.

Слідкуйте за подальшою інформацією на сайт Тернопільської обласної державної адміністрації та дізнавайтесь про умови конкурсного відбору.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Афіни передали Токіо ...
Наступна новина: Влада Каліфорнії заборонила ...

КОМЕНТАРІ