Вибираємо тренажер для дому?

Вибираємо тренажер для дому?

21.03.20 16:24 0 2407

Звичайно, повноцінний тренажерний зал вдома організувати не вийде. Та й захаращувати половину квартири "залізом" радості мало. Зазвичай вдома люди борються з традиційною проблемою — зайвими кілограмами. Тренажери, що дозволяють виконувати це завдання, відносяться до категорії «кардіо». В основному вони досить компактні та поміщаються навіть в малогабаритній квартирі (до речі, купити їх можна інтернет-магазині Genau.kz).

Бігова доріжка

Найпопулярніший і самий простий у використанні спортивний тренажер — це бігова доріжка. Вона не тільки успішно замінить звичайний біг, а й підвищить його ефективність. Займаючись на біговій доріжці регулярно, можна поступово збільшувати швидкість і кут підйому полотна. Це зробить тренування різноманітнішим і кориснішим. А обернувши проблемні зони плівкою або одягнувшись тепліше, можна ще більше прискорити появу перших успіхів.

Крім зниження ваги, правильне використання доріжки для бігу зміцнює серце та судини й допомагає виплеснути негативні емоції.

Що тренуємо?

Хоча при бігу задіяні практично всі м'язи, відчутний вплив зміщено в нижню половину тулуба. Бігова доріжка — хороший тренажер для схуднення стегон, зміцнення м'язів ніг і сідниць.

Степпер

Степпер — це ефективний домашній тренажер, який імітує підйом по сходах. Компактність і дешевизна роблять його чудовим варіантом саме для домашнього використання.

Підвищити ефективність степпера можна, підключивши до тренування руки. Якщо модель дозволяє, працюйте важелями, а якщо ні — виконуйте паралельно з ходьбою вправи з гантелями.

Що тренуємо?

В першу чергу степпер — це тренажер для моделювання струнких, підтягнутих ніг. Також він качає сідниці й прибирає зайві сантиметри з боків.

Велотренажер

Не знаєте який тренажер для дому краще купити для схуднення? За відгуками покупців, оптимальний варіант — велотренажер. Він менший і дешевший за бігову доріжку, але імітує вкрай корисний рух — їзду на велосипеді.

Велотренажер знайшов таку популярність за рахунок безлічі варіацій. Наприклад, звичним користувачам підійде вертикальний велотренажер, але якщо Вам не рекомендовано навантажувати шию та спину, то для Вас підійде горизонтальний велотренажер, який дозволить худнути лежачи.

Що тренуємо?

Основне навантаження йде на прес, сідниці та литкові м'язи. Також, працюючи педалями, Ви тренуєте поперекові та стегнові м'язи, а при високому навантаженні — ще й плечовий пояс.

Еліптичний тренажер

Ще не вирішити, який тренажер краще купити для дому? Зверніть увагу на мікс перших 3 варіантів — обітрек (він же еліптичний тренажер). Педалі у цього пристрою рухаються по еліпсу. Це допомагає не перевантажувати коліна та стопи.

На користь орбітрека говорить те, що тренування на цьому пристрої задіють практично всі групи м'язів. За рахунок цього і калорії витрачаються швидше. Але середньостатистичний житель нашої країни навряд чи дозволить собі орбітрек для домашнього використання. Він і коштує дорого, та й місця займає чимало.

Що тренуємо?

При заняттях на еліптичному тренажері в роботу включені всі групи м'язів, але основне навантаження лягає на литкові м'язи, спину та руки. Правильні тренування також роблять благотворний вплив на серцево-судинну систему.

Гребний тренажер

Який тренажер допомагає схуднути всього за кілька занять і принести неоціненну користь всього організму? Однозначно той, який дає організму найбільше навантаження, а саме — гребний тренажер. Якщо Ви не боїтеся навантажень або хочете привести в порядок в першу чергу верхню частину тулуба — це найвдаліший варіант.

Що тренуємо?

Головним чином прес, плечовий пояс, м'язи рук і спини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернопільському парку ...
Наступна новина: Тернопільська міська ...

КОМЕНТАРІ