Оренда автомобіля: особливості та переваги послуги

Оренда автомобіля: особливості та переваги послуги

24.03.20 16:01 0 1447

Що робити якщо машина раптом вийшла з ладу, а її ремонт затягнеться на кілька тижнів? Або ви у відрядженні в іншому місті, а пересуватися на громадському транспорті та таксі незручно? Існує така послуга, як прокат авто. Далі, ми безпосередньо поговоримо про всі її переваги та особливості. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Europcar": https://www.europcar.ua/, в якій безпосередньо можна орендувати автомобіль в Європі.

Переваги оренди авто

Всупереч поширеній думці, прокат машин користується великим попитом. Серед головних причин, чому варто скористатися послугою, варто відзначити наступні:

  • Широкий вибір автомобілів. Ви зможете знайти машину, яка в повній мірі задовольнить всім вашим вимогам і запитам. Орендодавці пропонують взяти в оренду навіть дорогі автомобілі S-класу, на яких ви, можливо, вже давно мрієте поїздити.
  • Гнучка цінова політика. Вартість послуги в кожному випадку визначається індивідуально. Вона безпосередньо залежить від технічних і експлуатаційних характеристик транспортного засобу, його класу, року випуску і комплектації. Також на вартість впливає термін оренди: чим він більший, тим нижча буде вартість оренди за добу. Таким чином, скористатися послугою може практично кожен.
  • Мінімальні вимоги до клієнтів. Скористатися послугою можуть особи, які досягли 23-річного віку і мають водійський стаж не менше 2-х років. Інших вимог до потенційних клієнтів не висувається.
  • Всі автомобілі знаходяться в справному технічному стані. Тому ймовірність того, що машина раптом заглохне посеред дороги, зведена до мінімуму. Якщо ж така ситуація сталася, то компанія в найкоротші терміни надає новий автомобіль з такими ж або схожими характеристиками.

Важливі нюанси:

Послуга прокату автомобілів має ряд важливих особливостей, про які слід знати кожному, хто хоче нею скористатися:

  • По-перше, орендодавець вимагає надати заставу, розмір якого залежить від характеристик автомобіля. Зазвичай заставна сума варіюється від 500 до 1200 євро. Вона заморожується на банківському рахунку клієнта на весь час користування транспортним засобом. Після повернення автомобіля гроші розблокуються протягом 3-х днів або більше, якщо автомобіль потребує технічного огляду до з'ясування причин поломки.
  • По-друге, покупець зобов'язується повернути машину в тому вигляді, в якому її брав. А це значить, що в день здачі необхідно заповнити бак паливом до потрібного рівня та обов'язково заїхати на мийку. В іншому випадку, компанія відніме вартість палива та мийки з депозиту.
  • По-третє, уважно вивчіть договір. Уточніть порядок дій, в разі поломки транспортного засобу, а також виникнення ДТП, чи можна виїжджати за межі області або країни, чи можна передавати автомобіль третім особам та інші важливі для вас моменти. Так вам вдасться уникнути штрафних санкцій та зайвих клопотів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Этапы реставрации ванны
Наступна новина: Что нужно для аквариума?

КОМЕНТАРІ