Аналізи одеського прокурора на коронавірус відправили в Київ

Аналізи одеського прокурора на коронавірус відправили в Київ

25.03.20 10:31 0 959
Аналізи одного з працівників місцевої прокуратури в Одесі були відправлені в Київ для перевірки на коронавірус. Раніше експрестест, який йому зробили, показав негативний результат. Про це Радіо Свобода повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Читайте також: Одеський транспорт переводять у режим надзвичайної ситуації?

«Один з наших колег дійсно перебував за кордоном та повернувся на Одещину 11 березня. Почувався він добре та ніяких ознак захворювання не відчував. Наприкінці минулого тижня чоловік занедужав та звернувся до медичної установи. Нам відомо, що на момент звернення до медичного закладу в чоловіка буди відсутні симптоми вірусного захворювання. Наразі лікарі проводять необхідні лабораторні дослідження, які у тому числі проводяться у Києві», – зазначив Радіо Свобода один з працівників одеської обласної прокуратури.

В установі також підтвердили, що прокурор до цього виконував свої робочі обов'язки та відвідував судові засідання.

Зараз працівник місцевої прокуратури перебуває в Одеській клінічній інфекційній лікарні і проходить лікування від отруєння.

Раніше в офіційному телеграм-каналі міської комісії з питань зниження ризику інфікування і попередження розповсюдження гострої респіраторної інфекції, викликаної коронавірусом COVID-19, повідомлялось, що інфіковані можуть бути два прокурори – діючий та колишній. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Вдома з температурою»: досвід та запитання людини на самоізоляції

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держдепартамент: США ...
Наступна новина: У Чехії продовжили ...

КОМЕНТАРІ