За принципової позиції прокуратури Рівненської області державний бюджет поповнився на суму понад 3,5 млн. грн.

За принципової позиції прокуратури Рівненської області державний бюджет поповнився на суму понад 3,5 млн. грн.

26.03.20 08:05 0 555
За процесуального керівництва прокуратури Рівненської області слідчими податкової міліції ГУ ДФС у Рівненській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) в значних розмірах за ч.1 ст. 212 КК України.

Встановлено, що службова особа одного із суб'єктів господарювання області з метою ухилення від сплати податків, умисно не сплатив до державних цільових фондів України податок з доходів фізичних осіб на загальну суму 3,5 млн. грн., маючи реальну можливість вчасно та в повному обсязі сплатити податкові зобов'язання.

Завдяки організації належного процесуального керівництва прокуратури області та вжитим заходам у кримінальному провадженні за результатами досудового розслідування завдані кримінальним правопорушенням збитки у сумі 3,5 млн. грн. повністю відшкодовано.

За наслідками досудового розслідування кримінального провадження обвинувальний акт відносно керівника підприємства прокуратурою області скеровано для розгляду до суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Румунія оголосила ...
Наступна новина: Оточення Порошенка продало ...

КОМЕНТАРІ