У Міносвіти пояснили,що буде з навчанням і вступною кампанією через продовжений до 24 квітня карантин

У Міносвіти пояснили,що буде з навчанням і вступною кампанією через продовжений до 24 квітня карантин

26.03.20 12:03 0 1110
У Міністерстві освіти і науки повідомили, що через продовження загальнонаціонального карантину до 24 квітня включно усі заклади освіти незалежно від форми власності та сфери управління мають продовжити карантинні заходи до відповідного терміну.

«З огляду на ситуацію у світі, таке рішення було очікуваним. Наразі терміни карантину можуть знову змінитись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні. Цьогорічне ЗНО потрібно буде переносити на більш пізні дати. Однак воно обов'язково відбудеться. Це також змінить терміни проведення вступної кампанії. Наразі ми маємо декілька можливих сценаріїв розвитку подій. Сподіваюсь, що до кінця цього тижня вже зможемо представити їх суспільству з чітким таймінгом», – заявив заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний.

У відомстві зазначили, що також передбачається зміна формату проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання. Докладна інформація про це буде на сайті МОН завтра, 26 березня. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Карантин із користю: варіанти безкоштовного онлайн-навчання для тих, хто залишається вдома

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мін’юст розповів про ...
Наступна новина: «Укрзалізниця» продовжує ...

КОМЕНТАРІ