Косметика La Roche-Posay: ефективне зволоження кожного типу шкіри

Косметика La Roche-Posay: ефективне зволоження кожного типу шкіри

26.03.20 15:12 0 1762

Незалежно від віку та типу епідермісу, його поверхня потребує щоденного зволоження. Протягом дня на обличчі накопичується шкірний жир, що виробляється епідермісом, забруднення з навколишнього середовища, декоративна косметика. Ефективно позбутися забруднень допомагають пінки, масла, скарби, які неминуче травмують поверхню.

Якісний зволожуючий крем для обличчя заспокоює та відновлює епідерміс, нормалізує водний баланс на клітинному рівні. Саме такими якостями володіє французька косметика Ля Рош-Позе, що користується попитом у всьому світі.

У чому секрет успіху?

Лікувальна продукція La Roche-Posay, представлена на сайті www.laroche-posay.ua створюється на основі термальної води та натуральних компонентів. Унікальні властивості термальної води відомі та підтверджені лабораторними дослідженнями. Ефективність та швидка дія природної води забезпечується за рахунок високої концентрацією селену та мікроелементів. Комплексна дія цих компонентів:

  • заспокоює епідерміс;
  • відновлює поверхню;
  • активує захисні функції шкіри.

Косметика La Roche-Posay зволожуючий крем та інші продукти створюються в лабораторних умовах, при співробітництві дерматологів та косметологів, проходить тестування. У складі не містяться консерванти, парабени, віддушки, вона рекомендована для щоденного використання. Завдяки широкому асортименту, можна вибрати продукти для кожного типу шкіри та потреб.

Що пропонує компанія?

Зволоження шкіри обличчя неможливо виконати без очищення. Для першого етапу догляду компанія пропонує очищувальну косметику:

  1. міцелярну воду - для нормальної, комбінованої, сухої та гіперчутливої шкіри, та області навколо очей;
  2. універсальний заспокійливий тонік - для підготовки поверхні до подальшого етапу.

Очищаючі засоби не містять спирт, мило, консерванти, підходять людям з дуже чутливою шкірою.

Вибирати зволожуючий крем необхідно з урахуванням типу епідермісу. Компанія Ля Рош-Позе пропонує гами:

  • Hydreane - в серію входить зволожуючий крем для обличчя для нормального, комбінованого, чутливого епідермісу. Продукти швидко та ефективно відновлюють водний баланс, активують захисні функції;
  • Effaclar - гамма складається з продуктів для проблемної, жирної шкіри. Їх дія спрямована на очищення та зволоження. Регулярне використання забезпечує протизапальний, зволожуючий ефект, нормалізує вироблення себума, звужує пори;
  • Hydraphase - в серію входять інтенсивно зволожуючі продукти для обличчя та області навколо очей для нормальної та комбінованої шкіри, в тому числі й зволожуючий крем для обличчя з фільтром SPF;
  • Toleriane Sensitive - продукти для зволоження та зменшення чутливості, запалення, почервоніння.

Більш докладно ознайомитися з описом, рекомендаціями до використання, відгуками покупців можна на офіційному сайті La Roche-Posay. Косметика торгової марки в повному асортименті доступна для жителів України. Придбати все необхідне можна в кожному місті країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Нестандартный подход к ...
Наступна новина: Ефективні засоби від ...

КОМЕНТАРІ