Ефективні засоби від випадіння волосся від Vichy

Ефективні засоби від випадіння волосся від Vichy

26.03.20 15:15 0 2107

Випадіння волосся - це не тільки естетична проблема. Адже вона не з'являється просто так. Причиною можуть і стреси, і погане харчування, і навіть неправильно підібрані засоби для догляду за локонами.

Компанія Vichy https://www.vichy.ua пропонує аптечні засоби проти випадіння волосся для чоловіків і для жінок. В асортименті Ви знайдете все необхідне, що забезпечить не тільки належний догляд, але і при цьому позбавить від проблеми.

Компанія Vichy піклується про своїх споживачів

Протягом багатьох десятків років компанія Vichy випускає різні продукти для догляду за тілом, шкірою обличчя та повік, а також засоби для догляду за волоссям. До того ж Ви можете обрати ту продукцію, яка підходить саме Вам для вирішення певних проблем, яка підходить під Ваш вік і тип шкіри.

Доктор Аллер в минулому почав вивчення термальної води з джерела, розташованого в вулканічному районі у Франції. І йому вдалося з'ясувати, що вона цілюще діє на шкіру, заспокоюючи її, оновлюючи на клітинному рівні. А також вода загоює пошкодження, знімає запалення і свербіж.

Всі засоби проти облисіння містять активні компоненти, які не тільки зупиняють випадіння волосинок, але і оздоровлюють шкіру, кожну волосинку, збільшують об’єм шевелюри. До того ж є препарати, які допоможуть позбутися облисіння у чоловіків и у жінок.

Що вибрати з лінійки Dercos?

Вся продукція Vichy розділена на лінійки. Dercos - засоби від випадіння волосся, а також для відновлення шкіри голови, поліпшення стану фолікулів. Всі засоби збільшують густоту шевелюри, що не може не радувати.

Ви зможете придбати такі продукти:

  • від випадіння волосся для чоловіків. Сюди входять спеціальні капсули, склад в яких діє безпосередньо на коріння. Піна, яку не потрібно змивати, швидко вбирається в шкіру, усуває свербіння і сухість, зміцнює локони. Спеціальний засіб від облисіння посиленої дії, який потрібно застосовувати при перших ознаках облисіння - ефективно і швидко впорається з проблемою;
  • Aminexil Intensive 5 - капсули проти випадіння волосся для жінок. Швидко проникає в шкіру і поглинається нею, а також в структуру волосин, зміцнюючи корені;
  • Densi-Solution Hair Mass Creator Concentrated Care - це концентрат, який стимулює зростання нових волосин, а також збільшує обсяг шевелюри. Цей засіб від випадіння волосся містить в складі компоненти природного походження, а також синтетичного. В цілому вони створюють ефективну формулу, яка швидко впливає на проблему і усуває її;
  • бальзам для об’єму тонкого і ослабленого волосся. Цей засіб позитивно впливає на стан шкіри голови, усуваючи сухість. Шевелюра стає більш сильною, густою і пружною. Не робить волосся жирним, тьмяним, не забирає об’єм;
  • шампуні. В лінійці багато цих засобів. Шампунь з Аминексилом спрямований саме на боротьбу з випадінням волосин. Також є засіб для збільшення густоти тонкого волосся - локони стають більш пружними, міцними, волосинки товщають. Ще один шампунь з Стемоксидином допомагає волосині утримуватися у волосяному фолікулі, зміцнює локони, надає об’єму.

У догляді за шевелюрою головне - це підібрати якісні і відповідні засоби. Навіть шампунь повинен в складі мати активні компоненти, які будуть не тільки очищати локони, але і доглядати за ними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Косметика La Roche-Posay: ...
Наступна новина: Наталія Мосейчук вчетверте ...

КОМЕНТАРІ