Автовикуп: основні переваги

Автовикуп: основні переваги

26.03.20 20:56 0 1648

В період економічної кризи багато автовласників стали продавати свої транспортні засоби, але покупця знайти не так просто. Внаслідок чого стали набирати популярність послуги скупки автомобілів. Реклама обіцяє повний огляд і викуп автомобіля всього за 30 хвилин, при цьому гроші можна отримати будь-яким зручним способом. Але чи так це насправді? Спробуймо розібратися. Ну а допоможе нам в цьому співробітник сервісу https://vikupauto.kiev.ua/, який безпосередньо пропонує терміновий автовикуп в Києві.

Переваги швидкого викупу автомобіля:

  • Економія часу. Найчастіше саме через це люди та звертаються до послуг автовикупу. При продажу традиційним способом, процес може затягнутися на кілька днів, а то й місяців. Зазвичай це відбувається з пошкодженими або раритетними автомобілями, а так само з машинами рідкісної моделі. Крім того, продавцю доводиться постійно приймати дзвінки та організовувати перегляди автомобіля, а покупці необґрунтовано торгуються і в кінцевому підсумку відмовляються від покупки. Так само варто додати сюди витрати на оплату рекламних майданчиків і купу витрачених нервів.
  • Миттєві гроші. Терміновий викуп авто привертає тим, що пропонують вам отримати гроші за ваш автомобіль в день звернення. Причому отримати можна не тільки готівку, але й оформити заявку на банківський переказ на ваш рахунок, цей варіант прекрасно підходить для тих, хто боїться носити з собою великі суми грошей або побоюється фальшивомонетників.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. З кожним днем кількість компаній, що займаються викупом автомобілів, збільшується, як наслідок, зростає і конкуренція. Тому скупники готові розглянути практично будь-які варіанти та в 90 % випадках буде дане позитивне рішення. До речі, великі компанії готові викупити не тільки авто, але і плавальну і спец техніку, а також мотоцикли. Тут так само без проблем приймаються заставні авто, машини після ДТП або з серйозними несправностями. Продати такі автомобілі самостійно практично неможливо і найчастіше, таке майно залишається іржавіти в гаражах, займаючи місце і не приносячи ніякого прибутку.
  • Повний комплекс послуг. Фірми-скупники, які добре зарекомендували себе на ринку, готові надати такі супутні послуги, як: безкоштовна евакуація та оцінка автомобіля, а також роботи техніків і юристів. Після подачі заявки на сайті або телефоном, можна попередньо дізнатися вартість, за якою організація готова викупити вашого залізного коня. Кінцева ціна буде озвучена тільки після очного огляду автомобіля в будь-якому зручному для продавця місці або сервісі компанії.
  • Відсутність паперової тяганини. Юристи таких організацій заздалегідь складають зрозумілий і чесний договір викупу без приписок дрібним почерком і додаткових комісій за угоду. Від продавця потрібно лише уважно прочитати документи та підписати їх.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ