Румунія: кількість інфікованих коронавірусом перевищила 1000,очільник МОЗ подав у відставку

Румунія: кількість інфікованих коронавірусом перевищила 1000,очільник МОЗ подав у відставку

27.03.20 09:26 0 514
Кількість інфікованих коронавірусом в Румунії перевищила тимячу осіб, через місяць після першого підтвердженого випадку COVID-19. На тлі цієї статистики міністр охорони здоров'я країни подав 26 березня у відставку.

На в Румунії виявлено 123 нових випадки коронавірусу, за останню добу 4 людини померли,в результаті чого загальна кількість уражених хворобою складає 1029, кількість загиблих – 18.

Після відставки очільника МОЗ Костача на тлі критики дій його міністерства в боротьбі з коронавірусом президент Клаус Йоганніса призначив заступника міністра Нелу Татару на його місце.

Медики заявляють, що не мають достатньо тестів і обладнання, протестовано наразі близько 16 тисяч людей. З 18-ти померлих – вісім були пацієнтами в лікарні на північному сході країни, у місті Сучава. Одинадцять інших румунських громадян з коронавірусом померли за кордоном – вісім в Італії, двоє – у Франції і один у Великобританії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Румунія оголосила «тотальний карантин» на тлі різкого збільшення випадків коронавірусу в країні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина отримала ...

КОМЕНТАРІ