В ООН вважають,що Україні на гуманітарні цілі з подолання коронавірусу треба 165 млн дол

В ООН вважають,що Україні на гуманітарні цілі з подолання коронавірусу треба 165 млн дол

27.03.20 11:15 0 1169
Для реалізації Плану гуманітарного реагування з подолання пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні від ООН необхідно 165 мільйонів доларів, повідомило Представництво ООН в Україні.

«Поки уряд України мобілізує власні ресурси, у представленому Плані гуманітарного реагування 2020 року з подолання COVID-19 в Україні зазначено необхідність залучити 165 мільйонів доларів США на підтримку реагування протягом наступних дев'яти місяців. У плані враховуються як наслідки епідемії для здоров'я населення, так і її значний опосередкований вплив на добробут людей і громад, який стосується не лише розповсюдження захворювання, але й охоплює різні сфери життя: від освіти, засобів до існування, психічного здоров'я людей до можливості реалізації основних прав людини», – повідомили у представництві ООН.

В ООН висловлюють занепокоєність, що схід України, «виснажений протягом шести років збройного конфлікту, з послабленою системою охорони здоров'я та значною часткою літніх людей, може стикнутися з особливими складнощами щодо подолання спалаху COVID-19». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус і Україна. Живий блог

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лідери G20 зобов’язалися ...
Наступна новина: Оновлений список ...

КОМЕНТАРІ