Просимо тернополян інформувати про імовірні випадки захворювання на коронавірус

Просимо тернополян інформувати про імовірні випадки захворювання на коронавірус

27.03.20 09:57 0 534
Враховуючи ситуацію, що складається із захворюванням на COVID – 19 та приїзд тернополян із-за кордону, просимо повідомляти про такий приїзд ваших родичів, знайомих або сусідів з метою уникнення поширення коронавірусної інфекції.

Кожен громадянин, хто повернувся із закордону або іншого населеного пункту, де спостерігається поширення COVID – 19, зобов’язаний перебувати у самоізоляції щонайменше 14 календарних днів з метою недопущення поширення інфекції та уникнення ускладнень.

Якщо вам відомі випадки, коли громадяни повернулися з інших країні і умисне уникають відповідних заходів самоізоляції, або у ваших сусідів чи знайомих спостерігається висока температура вже тривалий час, просимо повідомляти про такі випадки, перейшовши за посиланням

Також інформувати можна телефоном – через «гарячу лінію» 1580 (зі стаціонарних телефонів) або +38 (067) 351-57-10 (з мобільних телефонів).

Пам’ятайте, що вчасно виявлене захворювання підвищує шанси на одужання!

А мешканцям громади, у разі підозри на коронавірусну інфекцію, необхідно звертатися на «гарячу лінію» оперативного штабу - 098 441 59 81 для отримання належної медичної допомоги.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коронавірус: Франція ...
Наступна новина: ДПСУ фіксує незаконні ...

КОМЕНТАРІ