Висловлюємо подяку благодійникам,які допомагають лікарням Тернополя

Висловлюємо подяку благодійникам,які допомагають лікарням Тернополя

28.03.20 09:52 0 720
Медичні установи Тернополя та міська рада вдячні кожному, хто мобілізувався та матеріально або фінансово допомагає міським лікарням у боротьбі із COVID-19. Як зазначає міський голова Сергій Надал, це вклад кожного у спільну боротьбу з епідемією.

Станом на 27 березня у медичні установи Тернополя надійшла наступна допомога від благодійників:

* Для КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» було подаровано апарат штучної вентиляції легень від ТОВ «Сучасна лікарня» Благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова», а також ще два апарати штучної вентиляції легень - від працівників ТНЕУ.

Також кошти, медикаменти, воду, харчування та засоби індивідуального захисту було отримано від ТОВ «ТернопільБуд», ТОВ ТД «Теркурій», Тернопільської Облспоживспілки, ТОВ «Продлюкс», ПрАТ «Тернопільгаз», Римара Любомира Зіновієвича, Холяви Олега Ігоровича, депутата Прокопів Ліни Анатолівни, ПрАТ «Добра вода», Хаек Ксенії та Загородного О.М.

Також ініціативною групою «Coronavirus. Ternopil» було передано пульсоксиметри, захисні костюми, респіратори, антисептики та інші засоби індивідуального захисту.

* КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» отримала кошти та засоби індивідуального захисту, медикаменти від БО «Фонд Андрія Портнова», благодійника та від ініціативної групи «Coronavirus. Ternopil».

* КНП «Міська лікарня №3» отримала кошти та засоби індивідуального захисту від ТОВ «Добробуд», ТОВ «Релокія», ініціативної групи «Coronavirus. Ternopil», благодійного фонду «Подоляни» Чубак Тетяни Леонідівни.

* Також допомогу у вигляді масок отримав КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» від «Фонду Добра 2015».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: За кордоном кількість ...

КОМЕНТАРІ