У Києві кількість хворих на COVID-19 зросла до 55 – Кличко

У Києві кількість хворих на COVID-19 зросла до 55 – Кличко

28.03.20 10:21 0 1492
Станом на ранок п'ятниці в столиці зареєстровані нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію – кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла до 55 осіб, повідомив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн-конференції.

«У столиці збільшилася кількість киян, що захворіли на COVID-19. Вірус наступає. Вже 55 осіб мають підтверджений діагноз. вранці ми отримали від Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України» ще 8 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус», – сказав Віталій Кличко.

За словами Кличка, захворіли чотири жінки віком від 31 до 59 років та четверо чоловіків – від 43 до 59 років. Двоє пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. Двоє – в міську клінічну лікарню №4. Ще двоє – до центрального госпіталю МВС. А двоє – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

Читайте також: Як розповсюджується коронавірусна інфекція COVID-19

На експрес-тестами і лабораторними дослідженнями протестовано понад 1,5 тисячі киян, перевіряють наразі ще 32 зразки, сказав Кличко.

«Я ще раз закликаю всіх: не гуляйте в парках, не ведіть дітей на майданчики, не збирайтеся компаніями поспілкуватися. Бережіть себе» – наголосив мер Києва.

За даними МОЗ, станом на 10:00 27 березня в Україні підтверджено 218 випадків зараження коронавірусом, п'ятеро людей померли, стільки ж одужали.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі скільки ...
Наступна новина: У Кремлі відповіли на ...

КОМЕНТАРІ