Кличко відповів,чи чекати «сміттєвого колапсу» у Києві в умовах карантину

Кличко відповів,чи чекати «сміттєвого колапсу» у Києві в умовах карантину

28.03.20 09:40 0 763
Міський голова Києва Віталій Кличко запевнив, що сміттєвого колапсу у столиці не буде. Про це він, зокрема, сказав під час онлайн-виступу щодо ситуації з коронавірусом у Києві.

«Хочу заспокоїти киян – ми не допустимо сміттєвого колапсу. Дуже дивно, що в ЗМІ з'явилися такі заяви власників управляючих компаній, що хочуть отримати додаткове фінансування від держави саме в такий складний момент. Київ справді продукує дуже багато побутового та будівельного сміття. У місті розташовано понад 12 тисяч сміттєвих баків та 2,5 тисяч баків для роздільного збору сміття. Кожного дня з Києва вивозять для захоронення та утилізації понад 3,6 тисяч тонн твердих побутових відходів», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що вивезення сміття відбувається регулярно, а всі двірники міста працюють, прибирають двори і вулиці.

«Ми вивозимо і далі будемо вивозити сміття. Чотири тисячі двірників кожного дня виходять на вулиці і прибирають їх», – додав Кличко.

Напередодні мережею почали ширитись повідомлення, що через незбільшені субсидії на вивіз сміття в умовах карантину, управління та обслуговування багатоквартирних житлових будинків, у містах, зокрема в столиці, можуть відмовитись вивозити сміття. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Уряд повідомив про часткове полегшення умов карантину

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення Глави держави ...
Наступна новина: Висловлюємо подяку ...

КОМЕНТАРІ