Суд у Москві відклав розгляд справи американця Вілана через коронавірус

Суд у Москві відклав розгляд справи американця Вілана через коронавірус

28.03.20 09:20 0 662
Суд над обвинуваченим у шпигунстві колишнім американським морським піхотинцем Полом Віланом перенесений на два тижні, з 30 березня на 13 квітня. Російські інформаційні агентства 27 березня повідомили, що суд над 50-річним чоловіком, який має паспорти США, Великої Британії, Канади та Ірландії, відкладений через «обмеження, запроваджені через коронавірус».

Російські суди останнім часом призупинили багато проваджень через епідемію COVID-19.

На попередньому слуханні, яке відбулося за зачиненими дверима 23 березня, Московський міський суд продовжив ув'язнення Вілана до 13 вересня.

50-річного Вілана затримали в готельному номері в Москві в грудні 2018 року, його звинувачують в отриманні секретної інформації, максимальний термін ув'язнення за цими звинуваченнями становить 20 років.

Вілан заперечує звинувачення і каже, що справа сфабрикована. Родина американця повідомила, що на момент затримання він був у Москві на весіллі. Американські високопосадовці закликали Москву звільнити Вілана і розкритикували російську владу за «ганебне поводження» з ним.

Минулого тижня брат Вілана заявив, що співробітникам посольства США заборонили відвідувати затриманого в московському ізоляторі «Лефортово» через спалах коронавірусу. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Дипломати не змогли відвідати у «Лефортові» американця Пола Вілана

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Звернення Глави держави ...

КОМЕНТАРІ