У Сербії через коронавірус продовжили комендантську годину

У Сербії через коронавірус продовжили комендантську годину

30.03.20 10:56 0 1448
Кабінет міністрів Сербії вирішив продовжити комендантську годину й на вихідні, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Міністр охорони здоров'я Златибор Лончар заявив, що в суботу і неділю комендантська година триває від 15.00 до 5.00 наступного дня.

Міністр уточнив, що станом на 28 березня в країні зафіксовано 659 хворих на COVID-19 (на 131 більше, аніж день тому) і що від захворювання померли вже 10 людей. У важкому стані перебувають кілька десятків осіб.

Громадянам, які повернулися з-за кордону, рішенням уряду продовжена самоізоляція з 14 на 28 діб. За порушення передбачені штрафні санкції на суму від 1500 євро або вирок до трьох років ув?язнення.

Рішенням уряду закриті всі базари. Люди, старші від 65 років можуть покинути свої квартири лише в неділю від 16-ї до 19-ї години для купівлі в магазинах, які на той час відкриті лише для них.

У Сербії влаштували три об'єкти для масового прийому хворих. До белградського центру, який влаштували в приміщеннях виставково-ярмаркового центру, 28 березня прийняли перших пацієнтів.

Урядовці закликають громадян не виходити з помешкань без потреби, не ходити до парків, уникати зустрічей із родичами.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівник Митної служби ...

КОМЕНТАРІ