У США працівники Amazon та Instacart страйкують,вимагаючи посилити заходи безпеки через коронавірус

У США працівники Amazon та Instacart страйкують,вимагаючи посилити заходи безпеки через коронавірус

31.03.20 13:27 0 533
Працівники компанії Amazon та компанії Instacart, яка займається доставкою продуктів харчування, почали у США загальнодержавний страйк. Про це повідомляє «Голос Америки».

Страйкарі вимагають покращення заходів безпеки через коронавірус, адже їм доводиться виходити на роботу, поки переважна більшість жителів дотримуються правил ізоляції.

Обидві компанії оголосили, що мають намір найняти на роботу десятки тисяч нових співробітників, адже зараз онлайн торгівля та доставка продуктів досягли небувалих обсягів через карантин. Нинішні ж робітники стверджують, що керівництво компаній не роблять достатньо, щоб гарантувати їхню безпеку. Вони вимагають, зокрема, збільшення оплачуваних лікарняних.

Окрім того, працівники Amazon хочуть, щоб складські приміщення закривалися на довший час і проходили ретельну санітарну обробку, а співробітники Instacart вимагають дезінфекційні серветки, санітайзери та збільшення зарплатні у якості компенсації ризиків, які вони на себе беруть. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Життя у США в умовах карантину – розповіді українців

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лікувальні заклади ...

КОМЕНТАРІ