В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала до Верховної Ради

В Тернополі звернення міського голови Сергія Надала до Верховної Ради

31.03.20 14:48 0 1190
Шановні тернополяни, українці! Парламентарі!

Спершу дякую усім медикам, які виконують свій обов’язок і допомагають людям на передовій лінії боротьби з епідемією. Дякую благодійникам, які у складний економічний час, знаходять можливість допомогти. Дякую волонтерам. Дякую продавцям у продуктових магазинах і аптеках, які наражаються на небезпеку але щодня роблять свою роботу. Дякую усім тернополянам за витримку і мудрість.

І закликаю усіх - не забувайте дякувати людям, які працюють щоб забезпечити місто і кожного з нас необхідним. Подякуйте в магазині касиру, скажіть, що ви цінуєте працю цієї людини. Подякуйте працівнику банку, заправки, аптеки, пошти, яких ви зустрінете. Подякуйте правоохоронцю, водію, прибиральнику. вони роблять у багато разів більше, аніж у звичайний час. як ніколи, ми залежимо одні від одних.

А зараз я хочу звернутися до наших парламентарів та урядовців. Україна вступає у період складної боротьби з епідемією. Нам доведеться якийсь час вживати обмежувальні заходи. Ніхто не береться прогнозувати наскільки тривалими будуть обмеження.

Українські міста під час епідемії опинились у досить складній ситуації. У цих умовах парламент може не достатньо обдуманими кроками просто таки знищити місцеве самоврядування.

Ось мої пропозиції, що треба зробити .

По-перше, треба забезпечити безперебійну роботу комунальних підприємств, від яких залежить життя кожної людини у містах і селища. Для цього прошу вас:

? Відтермінувати стягнення будь-яких боргів з комунальних підприємств, що забезпечують людей послугами ЖКГ.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на ...
Наступна новина: Розклади руху спеціальних ...

КОМЕНТАРІ