Прокурор просить Венедіктову оголосити підозру Портнову,який йому погрожує

Прокурор просить Венедіктову оголосити підозру Портнову,який йому погрожує

31.03.20 16:03 0 1193
Прокурор офісу ГПУ Олександр Божко, якому Андрій Портнов погрожував насильством, 27 березня звернувся до генеральної прокурорки Ірини Венедіктової з клопотанням, у якому просить повідомити адвокату Портнову про підозру за статтями щодо втручання в діяльність працівника правоохоронного органу (ст. 343 ККУ) та погрози насильством щодо такого працівника (ст. 345 ККУ).

Божко відзначає, що «необґрунтоване тривале непритягнення Портнова А.В до кримінальної відповідальності за вчинення вищезазначених незаконного впливу та погроз прокурору фактично нівелює поняття правової держави та створює у суспільстві уяву вседозволеності і безкарності».

Прокурор вважає, що у провадженні, в якому він вказаний як потерпілий, «наявні достатні докази для підозри адвоката Портнова А.В. у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч.1 ст. 343 і ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу України, що відповідно до п.3 ч.1 ст 276 КПК України є обов'язковою підставою для повідомлення йому про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень». І вказує, що «письмове повідомленні про підозру здійснюється серед інших, Генеральним прокурором».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На валютному ринку ...
Наступна новина: Сучасні способи виведення ...

КОМЕНТАРІ