Сучасні способи виведення тату

Сучасні способи виведення тату

31.03.20 16:11 0 3191

Проблема видалення неякісних тату та перманентного макіяжу відома дуже давно. Існує маса способів для видалення небажаних татуювань та перманентного макіяжу, серед них є методи, відомі тривалий час, але всі вони зводяться до одного — механічному або хімічному руйнуванню тканин, що містять пігмент. До таких методів належать хімічні опіки пsгментированої шкіри кислотами, лугами або іншими хімічними речовинами (перманганат калію, пероксид водню). Далі, ми розглянемо ці методи більш детально. Ну а розповість нам про це співробітник студії перманентного макіяжу "Майлайф": mylife.com.ua, в якій безпосередньо можна видалити тату в Києві.

Особливості видалення тату механічним методом

В минулому широке поширення отримали механічні методи видалення небажаних тату. До них можна віднести:

  1. шліфування шкіри, що містить пігмент, абразивом;
  2. хірургічний метод, при якому ділянка шкіри з пігментом підлягає видаленню хірургічним шляхом з подальшою трансплантацією шкіри.

Ці методи, як і все в нашому житті, мають свої плюси та мінуси.

Плюси:

  • Головним плюсом цих методів є порівняльно-невеликий час, необхідний для видалення тату.

Мінуси:

Недоліків же у цих методів значно більше, і це:

  • небезпека внесення в організм патогенної флори;
  • тривалий період відновлення;
  • можливість відторгнення трансплантаційного матеріалу при хірургічному втручанні;
  • але, без сумніву, найбільшим і самим серйозним мінусом цих методів є утворення рубців.

Метод виведення тату ремувером

Про видалення ремувером хочеться сказати те, що хоча й існує маса сучасних перевірених препаратів і методик, все одно цей метод заснований на руйнуванні шкірного покриву та фізичному введенні препарату (ремуверу) в тканини, що містять гранули пігменту. Даний спосіб видалення тату і перманентного макіяжу так чи інакше тягне за собою можливість інфікування організму, має тривалий термін відновлення шкіри, а також не виключає можливості рубцювання.

Видалення татуїровок лазером

Лазер для виведення тату дуже корисний помічник будь-якого майстра татуювань та перманентного макіяжу, але для того, щоб він приносив якісні результати видалення татуювань, не залишав шрамів і рубців він повинен бути зібраний з якісних комплектуючих, правильно налаштований і відкалібрований. Що ж являє собою лазер для видалення татуювань?

Технологія, що визнана золотим стандартом в процедурах видалення тату, побудована на використанні Q-Switched Nd: YAG лазера. Що ж означає цей малозрозумілий набір символів? Якщо його розшифрувати, то отримаємо наступне: лазер надкороткого імпульсу, побудований на алюмо-ітрієвому гранаті, легованому неодимом. Розберемося по черзі, не сильно заглиблюючись в фізику лазерів, а лише злегка її торкнувшись. Те, що цей лазер зібраний на основі алюмо-ітрієвого гранату (гранатового стрижня) вказує на те, що це твердотільний лазер, легування неодимом дозволяє отримати ту саму довжину хвилі лазерного випромінювання, яка має найкращі показники поглинання енергії пігментом барвника, внесеного в шкіру, а саме - 1064 нанометри.

Дуже важливим компонентом, джерелом накачування (світлового випромінювання) у твердотільних лазерах, є імпульсна ксенонова лампа, якість виконання і характеристики якої, так само як і характеристики гранатового стрижня надають першочерговий вплив на якість і комфорт процедур, що проводяться на лазері. Чим якіснішим буде гранатовий стрижень, правильніше підібрані характеристики імпульсної лампи та якісніше проведена калібрування лазера, тим більш комфортною для пацієнта буде процедура видалення тату і тим більш вираженими будуть результати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Прокурор просить ...
Наступна новина: Hasko: стильные аксессуары ...

КОМЕНТАРІ