Навіщо необхідне автострахування?

Навіщо необхідне автострахування?

01.04.20 00:18 0 3611

Автострахування для власника транспортного засобу необхідне для того, щоб він зміг мінімізувати будь-які матеріальні втрати в разі появи пошкоджень автомобіля або його викрадення. Також, під страхуванням мається на увазі заповнення всіх втрат від ДТП, нещасних випадків, стихійних лих та інших небезпечних ситуацій.

Зараз існують різні системи зі страхування автомобіля. Одним з найбільш популярних варіантів є КАСКО (до речі, в Алмати його можна оформити на сайті https://saqtandyry.kz/almatyi), яке так добре зарекомендувало себе в автовласників шляхом надійності та короткого періоду для виплат. Попри те, що страхування автомобіля — це недешеве задоволення, убезпечити себе та автомобіль потрібно в будь-якому випадку.

Застрахувавши автомобіль ви зможете не тільки більш впевнено почувати себе на дорозі, але і не боятися за життя свого авто після ДТП. Будь-який вибір програми для страхування є досі добровільним і необов'язковим вкладенням, але незабаром хочуть ввести й обов'язкове страхування. Наприклад, якщо ви вирішите застрахувати Автомобіль Хюндай Екус, то використовуючи пакет КАСКО, зможете отримати більш вигідні умови в порівнянні з ОСАЦВ. В даному випадку ви отримуєте страхування від можливих аварій і ДТП, причому ви отримаєте компенсацію навіть у тому випадку, якщо не є винуватцем зіткнення.

Гарантія страхових компаній

В даний час всі страхові компанії пропонують страховку КАСКО з трьома різними видами відшкодування коштів після ДТП. Це може бути відновлення машини самостійно компанією на СТО страховика, вид грошової виплати власнику застрахованого авто або ж компенсація потерпілій особі вартості за самостійний ремонт машини. Якщо ваш автомобіль після ДТП не підлягає ремонту та виявився втрачений безповоротно, то клієнт може розраховувати на отримання максимальної страхової виплати по КАСКО. Даний розмір найчастіше розраховується професійним оцінювачем страхової компанії, але може проводитися та спеціально найнятим незалежним експертом.

Деякі страхові компанії пропонують своїм застрахованим особам послугу з надання автомобіля на заміну. В цьому випадку, в той час як проводитися оцінка втраченої машини, клієнту надається на певний час службовий автомобіль для його використання. Після оцінки втраченого авто, виданого страховою компанією, повертається назад.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Где купить кассовые ...
Наступна новина: Коли може знадобитися ...

КОМЕНТАРІ