Тернопіль - одне із небагатьох міст України,що закупило майже два десятки апаратів штучної вентиляції легень

Тернопіль - одне із небагатьох міст України,що закупило майже два десятки апаратів штучної вентиляції легень

01.04.20 12:25 0 1463
З метою запобігання пандемії COVID-19 Тернопіль робить усе можливе, аби подбати про здоров’я своїх жителів та забезпечити міські лікарні усім необхідним обладнанням і засобами захисту.

Оскільки вірус COVID-19 зазвичай вражає легені, нещодавно для потреб міської лікарні швидкої допомоги за кошти бюджету громади було придбано 17 апаратів штучної вентиляції легень та ще один такий апарат - для міської дитячої комунальної лікарні на загальну суму 15,3 млн грн.

Якщо порівняти кількість придбаних апаратів штучного дихання Тернополем та іншими регіонами України через публічні закупівлі Prozzoro, можна помітити, що Тернопільська область придбала таку ж кількість апаратів ШВЛ, як і Харківська та Одеська області-мільйонники.

А загалом, Тернопільська область посідає п’яте місце в Україні за кількістю придбаних апаратів штучного дихання станом на 28 березня.

Відповідне дослідження було проведено консультантом з публічних закупівель Dozorro через Публічний модуль аналітики BI Prozorro.

На даний час очікується поставка придбаних апаратів.

Загалом:

- «Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги» має 3 апарати ШВЛ, очікується поставка ще 17-ти;

- «Тернопільська міська дитяча лікарня» має 4 апарати ШВЛ. Оголошено тендер на придбання ще 3-х апаратів ШВЛ високого класу;

- «Тернопільська міська лікарня №2» має 10 апаратів ШВЛ;

- «Тернопільська міська лікарня №3» має 2 апарати ШВЛ. Оголошено тендер на придбання ще 2-ох апаратів ШВЛ високого класу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мобільні групи на ...
Наступна новина: В Тернополі роз’яснення ...

КОМЕНТАРІ