Тернопілля: «Жорсткі карантинні заходи – це не обмеження,а дисципліновані заходи задля безпеки кожного»,- Володимир Труш

Тернопілля: «Жорсткі карантинні заходи – це не обмеження,а дисципліновані заходи задля безпеки кожного»,- Володимир Труш

01.04.20 08:54 0 793
Нових підтверджених випадків COVID-19 на Тернопільщині станом на 10.00 31 березня немає Загальна кількість хворих – 78 осіб.

Про це повідомила головний державний санітарний лікар Тернопільської області Оксани Чайчук під час засідання штабу для боротьби з коронавірусом 31 березня.

«Згідно з даними обласного лабораторного центру, на Тернопільщині зафіксували 78 випадків COVID-19 станом на 10:00 31 березня. 58 – жителі Монастириського району (1 – летальний), 9 – жителі Заліщицького району, 5 – жителі Козівського району, 2 – жителі міста Тернополя, 2 – жителі Кременецького району, 1 – житель Тернопільського району, 1 – житель Бережанського району. Крім того, 4965 осіб в області перебувають на самоізоляції», - поінформувала Оксана Чайчук.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш зазначив, що у кожному районі готують перелік відповідних локацій для обов'язкової обсервації жителів краю, які повертаються з-за кордону.

«Всі керівники на місцях отримали доручення підготувати місця для самоізоляції жителів області, які повертаються з інших країн. Це можуть бути готелі. Якщо в одному районі не вистачатиме місця, то люди будуть направлені в інший. Є відповідне рішення Уряду про обов'язковість дотримання режиму обсервації для тих, хто повертаються з-за кордону. І всі ми маємо його виконувати!», - наголосив Володимир Труш.

Він акцентував увагу, що жорсткі карантинні заходи – це не обмеження та порушення прав людини, а дисципліновані заходи задля безпеки кожного.

Довідково: В Україні підтверджено 549 випадків COVID-19. Усього зафіксовано 13 смертей від COVID-19 в Україні. Загалом 8 людей вже одужали, з них двоє дітей, — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Котирування нафти ...
Наступна новина: Лікарям у столиці за ...

КОМЕНТАРІ