Алла Мазур отримала ляльку-оберіг від юної глядачки з Хмельниччини

Алла Мазур отримала ляльку-оберіг від юної глядачки з Хмельниччини

01.04.20 19:54 0 1750

Колега Алли Мазур, телеведуча Лідія Таран, яка у неділю підміняла Аллу, поки та займається своїм здоров’ям, днями отримала зворушливе прохання. У своєму листі 15-річна глядачка з Хмельниччини Даша Янчук зізналася, що разом з усією родиною постійно спостерігають за новинами і щиро скучають за ведучою ТСН.Тиждень Аллою Мазур:

Я дуже хочу зробити приємно улюбленій ведучій, трохи підняти їй настрій. Дуже скучаю, коли вона не виходить в ефір. Я розумію, що навіть дуже сильним людям інколи потрібні маленькі сюрпризи і підтримка. Я зробила ляльку для пані Алли. Тільки не знаю, як її краще передати. Чи могли б Ви мені допомогти.

Лідія Таран, яка вже звикла здійснювати дитячі мрії, бо майже 4 роки є куратором благодійного проєкту Здійсни мрію – взялася допомогти:

Частіше діти мріють про щось для себе, а Даринка хотіла підбадьорити нашу Аллу. Дівчинка власноруч зробила ляльку, яка дуже схожа на Аллу. А від щирого листа та відеозвернення уся команда ТСН отримала позитивні емоції. Тому ми вирішили передати їх Аллі просто у прямому ефірі ТСН.Тиждень.

У відеозверненні Даша розповіла, що сподівається – лялька додасть Аллі Мазур радості та сили. А ще, побажала улюбленій ведучій наснаги і здійснення заповітного, а також якнайшвидшого одужання.

Це була третя лялька, яку я виготовила. Я не шию їх професійно. Вчителька праці у школі говорила, що я ніколи не навчуся шити гарно. Але коли я дуже сильно захотіла порадувати дорогих мені людей – я навчилася. Сподіваюся, що лялька подарує сили пані Аллі і вже скоро ми знову побачимо її у ефірі

, - поділилася Даша.

Нагадаємо, телеведуча Алла Мазур, вже пів року бореться з раком. Увесь цей час її підтримує команда й багатомільйонна аудиторія 1+1 та ТСН. Тиждень. А ще, зірка постійно отримує приємні листи та сюрпризи від глядачів та колег.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 125)

КОМЕНТАРІ