Переваги оптових стокових магазинів одягу

Переваги оптових стокових магазинів одягу

01.04.20 21:02 0 2963

Багато людей помилково вважають, що купити якісний та стильну європейський одяг можна тільки в іноземних бутіках, а її вартість буде досить високою. Насправді, з появою стокових магазинів (наприклад, StockHouse), навіть для людей із середнім достатком стало можливим доповнити свій гардероб ексклюзивними речами знаменитих торгових марок. У таких магазинах пропонується сток одяг оптом, який був модним хітом тогорічних колекцій і в зарубіжних бутіках коштував великих грошей. Потрапляючи в стокові магазини, брендовий одяг, сумочки, взуття або спортивний одяг стає набагато дешевшим і доступнішим.

Існує кілька шляхів потрапляння одягу в стоковий магазин:

  • Відправною точкою для великої кількості речей стають фабричні склади компаній-виробників. Через перевиконання плану, зриву поставок або з інших причин тут накопичується одяг, який так і не надійшов в продаж в поточному сезоні. Для того, щоб уникнути великих збитків, компанії-виробники охоче продають залежаний товар стоковим магазинам. Оскільки закупівельні ціни на ексклюзивний брендовий стоковий одяг оптом значно знижені, спортивний одяг і в магазинах відрізняється максимально прийнятною вартістю.
  • Ще одними постачальниками сток одягу оптом є дилери, які безпосередньо працюють з великими фабриками-виробниками. Частина непроданих ними в роздріб речей також поповнюють полиці стокових магазинів.

Основні переваги покупки спортивного і повсякденного сток одягу:

  • По-перше, це гарантія високої якості на кожну одиницю товару. Адже всі речі спочатку призначаються для реалізації в брендових бутіках, які дуже педантично ставляться до якості пропонованих товарів.
  • По-друге, це величезний вибір одягу для будь-якого віку. Поряд з модним і яскравим молодіжним одягом, тут можна побачити та більш класичні речі, які обов'язково сподобаються більш консервативним людям.
  • По-третє, це прийнятна ціна. Не секрет, що на ринках або в магазинах покупцям часто пропонують речі, вартість яких у багато разів перевищує якість. Крім цього, речові ринки наповнені неякісними підробками одягу від світових фірм-виробників.

Все це стає причиною неухильно зростаючої популярності стокових магазинів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Pro Study International про ...

КОМЕНТАРІ