Pro Study International про Work and travel USA

Pro Study International про Work and travel USA

02.04.20 00:40 0 3831

Хочете побачити Америку, здійснити культурний обмін та попрацювати непогано заробити? Тоді вам варто зареєструватися в Work and travel USA 2022. Це найпопулярніша програма культурного обміну, яка доступна тільки студентам. За допомогою Ворк Енд Тревел ви можете не тільки побувати в США та провести там кілька цікавих місяців, а й отримати свій перший справжній досвід роботи, окупити витрати та навіть заробити свій перший капітал! Детальніше про програму можна прочитати на сайті https://osvitanova.com.ua/posts/2718-work-and-travel-usa-2022-chto-nuzhno-znat-y-kak-podhotovytsia.

Дана програма стане для вас справжньою пригодою! Тому, якщо ви хочете поєднати роботу та подорожі по США, то Work and travel USA - це ідеальний варіант. Учасники програми для студентів Work and travel USA отримують ряд переваг. Нумо їх розгляньмо.

Досвід

Ворк Енд Тревел це:

  • можливість перевірити себе на міцність, стати абсолютно самодостатньою особистістю та виховати в собі незалежність;
  • можливість з головою зануритися в американську культуру і побачити життя в цій країні без призми політичних розбіжностей і упереджених оцінок, сформувавши, таким чином, своє особисте ставлення до Америки.

Незабутня пригода

Work and travel USA це:

  1. шанс здійснити подорож по всій країні, побачивши кожен куточок США і познайомившись зі своєрідністю культурних і побутових відмінностей кожного штату;
  2. можливість відвідати легендарні місця США, які ви так часто бачили в улюблених американських фільмах;
  3. можливість завести масу нових друзів і можливо навіть зустріти своє кохання, а також познайомитися з десятками яскравих і цікавих персон з усього світу.

Заробіток і досвід

Ворк Енд Тревел це:

  • можливість не тільки окупити всі витрати на поїздку, але й заробити на глобальну подорож по Америці, привезти з собою накопичену суму (деякі учасники привозять додому понад $ 5 тис);
  • шанс отримати досвід роботи та "вагомий пунктик" у своєму резюме, працюючи на цікавій посаді — список вакансій щорічно оновлюється і поповнюється все більш крутими пропозиціями з різних міст США;
  • можливість постійної практики іноземної мови — англійська безумовно стане для вас другою рідною мовою.

Після участі в програмі Work and travel USA, ви повернетеся в Україну з незабутніми враженнями та спогадами про дивовижний час, проведений в Штатах.

Кому підходить програма Ворк енд Тревел?

Дана програма є ідеальною для тих, хто:

  1. хоче побачити країну мрій, про яку стільки чув;
  2. вчить англійську з мрією поїхати в Америку;
  3. мріє про незабутні пригоди в США.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ