"Тепла Квартира": чому слід утеплити фасад?

02.04.20 01:48 0 3217

Сьогодні серед власників квартир дуже популярною процедурою є утеплення фасадів. Воно проводиться за допомогою різних спеціалізованих матеріалів. Але основними з них є пінопласт і мінеральна вата. Ці утеплювачі дуже функціональні, прості в монтажі та мають не надто велику вартість.

Хтось може сказати: "Так температура у квартирі в будь-якому випадку взимку не впаде нижче нуля, тоді навіщо ж утеплювати фасад?". Дійсно слід відзначити, що раніше цегляні стіни споруджували без застосування теплоізоляції. І попит на неї зріс відносно недавно. Далі, ми розберемося в чому ж причина такого високого попиту утеплення фасадів квартир. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Тепла Квартира": tepla-kvartyra.kiev.ua, яка безпосередньо займається утепленням квартир у Києві.

7 причин утеплити фасад своєї квартири:

  1. Комунальні служби можуть послаблювати рівень подачі тепла. Сьогодні у квартирах в зимовий період набагато холодніше і батареї зовсім не гарячі, а ледве теплі. Температура у квартирі іноді не піднімається вище +15 0 С, але це зовсім не достатній показник для нормального проживання. З цієї причини люди та купують собі обігрівачі, а також роблять утеплення фасадів.
  2. Зниження витрат на споживання теплових ресурсів. Утеплена квартира потребує меншого обігріву. Для власників котлів це досить важливо, адже вони самі регулюють подачу тепла, і утеплення фасаду допоможе їм заощадити.
  3. Підвищення рівня теплоефективності. Завдяки утеплювачу тепло буде зберігатися в помешканні набагато довше. Швидке нагрівання та повільне охолодження житла гарантує потрібний мікроклімат взимку.
  4. Підвищення експлуатаційного періоду фасаду будівлі. Згодом падає рівень теплозбереження в приміщеннях, адже часто матеріали, якими оформлено фасад, починають тріскатися та сколюватися. Крім цього, деформований фасад починає інтенсивніше взаємодіяти з водою, і від цього на поверхні можуть з'являтися різноманітні нашарування у вигляді грибка та цвілі, що погано впливає на екологічну ситуацію всередині будинку. У свою чергу утеплення фасаду дозволить уникнути цих проблем.
  5. Усунення деформацій фасаду, допущених в процесі будівництва будівлі. Іноді трапляється, що фасад після завершення робіт виглядає неакуратно або втратив свій первинний вигляд після закінчення довгого відрізка часу. Фасад буде виглядати як новий, адже утеплювач сховає всі дефекти та модернізує поверхню.
  6. При наявності теплоізоляції не потрібні товсті стіни. Як результат, можна заощадити гроші на стінових будівельних матеріалах. Наприклад, можна звести стіни не з керамічної червоної цегли, а з дешевшого будівельного матеріалу.
  7. Індивідуальність фасаду. Звичайно ж не можна не згадати про архітектурну індивідуальність будівлі після утеплення. Будь-який натуральний матеріал можна імітувати за допомогою декоративної штукатурки, якою обробляють теплоізоляцію. Можна застосувати будь-які дизайнерські рішення та зробити фасад незвичайним.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Pro Study International про ...
Наступна новина: НБУ послабив гривню на 16 ...

КОМЕНТАРІ